- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Pīles buljons savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pīli notīra, nomazgā, sagriež 10 daļās, uzliek uz uguns ar 2,5 l auksta ūdens un karoti sāls.
- Kad putas nosmeltas, pieliek sagrieztas saknes, grūdeņus un vāra 2 st. uz lēnas uguns.
- Tiklīdz saknes mīkstas, tās izņem laukā un noliek siltā vietā, un tāpat dara arī ar gaļu, kad tā gatava.
- Tad buljona bļodā sakuļ 1 - 2 olu dzeltenumus, pārlej pāri verdošo buljonu un ieliek gaļu un saknes.
Pīles buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Pīles buljons savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pīli notīra, nomazgā, sagriež 10 daļās, uzliek uz uguns ar 2,5 l auksta ūdens un karoti sāls.
- Kad putas nosmeltas, pieliek sagrieztas saknes, grūdeņus un vāra 2 st. uz lēnas uguns.
- Tiklīdz saknes mīkstas, tās izņem laukā un noliek siltā vietā, un tāpat dara arī ar gaļu, kad tā gatava.
- Tad buljona bļodā sakuļ 1 - 2 olu dzeltenumus, pārlej pāri verdošo buljonu un ieliek gaļu un saknes.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt