- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Pīle ar bietēm saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Labi notīrītu, sagatavotu pīli sadala glītos gabalos un liek vārīties apmēram ar 1 l ūdens, pieliekot lauru lapu, pētersīļa sakni, piparus un naža galu ķimeņu.
- Dienu iepriekš novārītas, nomizotas bietes sagriež šķēlēs un pieliek gandrīz gatavai pīlei, pēc tam gaļu izsutina mīkstu.
- Kad galdā jāpasniedz, buljonu samaisa ar krējumu un olas dzeltenumu, ja vajadzīgs, arī pievieno etiķi un cukuru.
- Ēdienu pasniedz galdā ar griķu biezputru, bet var arī pasniegt ar novārītiem, sausiem kartupeļiem.
Pīle ar bietēm
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Pīle ar bietēm saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Labi notīrītu, sagatavotu pīli sadala glītos gabalos un liek vārīties apmēram ar 1 l ūdens, pieliekot lauru lapu, pētersīļa sakni, piparus un naža galu ķimeņu.
- Dienu iepriekš novārītas, nomizotas bietes sagriež šķēlēs un pieliek gandrīz gatavai pīlei, pēc tam gaļu izsutina mīkstu.
- Kad galdā jāpasniedz, buljonu samaisa ar krējumu un olas dzeltenumu, ja vajadzīgs, arī pievieno etiķi un cukuru.
- Ēdienu pasniedz galdā ar griķu biezputru, bet var arī pasniegt ar novārītiem, sausiem kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt