Pildīts sivēna veltnis

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Aug 29, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Pildīts sivēna veltnis mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sivēna gaļas sānu gabalu ar gaļas āmuriņu izdauza un pārkaisa ar sāli.
  2. Teļa gaļu samaļ gaļas mašīnā divas reizes, pieliek saldu krējumu, olu, sāli un masu samaisa, līdz tā vienāda.
  3. Mēli un gareniski uz pusēm pārgrieztas, etiķa ūdenī izmērcētas nieres sālsūdenī vāra mīkstas.
  4. Mēlei novelk ādiņu un sagriež gabaliņos.
  5. Nieres atstāj nesagrieztas. Olas cieti novāra, noloba čaumalu un pārgriež uz pusēm vai atstāj veselas.
  6. Uz mitras servjetes liek sivēna sānu gabalu ar ādu uz apakšu, tad malto gaļas masu apmēram 0,5-1,0 cm biezumā.
  7. Pārkaisa sagriezto mēli un sakārto rindās nieres, vārītas olas.
  8. Sānu gabalu, cieši satin veltnī, ietin servjetē un ar aukliņu stingri nosien.
  9. Sagatavoto veltni liek piemērota lieluma katlā verdošā ūdenī, lai ir pārsegts, pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes izņem, nedaudz atdzesē un novieto vēsā telpā zem sloga.
  10. Atdzisušam veltnim noņem servjeti, sagriež šķērsām šķēlēs, sakārto lēzenā traukā un grezno ar zaļumiem.
  11. Pasniedz ar dārzeņu salātiem, mārrutkiem.

Pildīts sivēna veltnis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Pildīts sivēna veltnis mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sivēna gaļas sānu gabalu ar gaļas āmuriņu izdauza un pārkaisa ar sāli.
  2. Teļa gaļu samaļ gaļas mašīnā divas reizes, pieliek saldu krējumu, olu, sāli un masu samaisa, līdz tā vienāda.
  3. Mēli un gareniski uz pusēm pārgrieztas, etiķa ūdenī izmērcētas nieres sālsūdenī vāra mīkstas.
  4. Mēlei novelk ādiņu un sagriež gabaliņos.
  5. Nieres atstāj nesagrieztas. Olas cieti novāra, noloba čaumalu un pārgriež uz pusēm vai atstāj veselas.
  6. Uz mitras servjetes liek sivēna sānu gabalu ar ādu uz apakšu, tad malto gaļas masu apmēram 0,5-1,0 cm biezumā.
  7. Pārkaisa sagriezto mēli un sakārto rindās nieres, vārītas olas.
  8. Sānu gabalu, cieši satin veltnī, ietin servjetē un ar aukliņu stingri nosien.
  9. Sagatavoto veltni liek piemērota lieluma katlā verdošā ūdenī, lai ir pārsegts, pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes izņem, nedaudz atdzesē un novieto vēsā telpā zem sloga.
  10. Atdzisušam veltnim noņem servjeti, sagriež šķērsām šķēlēs, sakārto lēzenā traukā un grezno ar zaļumiem.
  11. Pasniedz ar dārzeņu salātiem, mārrutkiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.