- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Pildīti kāposti bez gaļas mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vidēji lielai kāpostu galviņai noņem abas virsējās lapas, pēc tam to mazsālītā ūdenī novāra mīkstas un uz sietiņa nosusina.
- Tad galviņai nogriež vāka tiesu, izgriež resnākos kauliņus un izgrebj tukšu vidu.
- Pusi izgrebto kāpostu smalki sakapā un labi stingri nospiež, sajauc ar sasmalcinātu maizi, izkausētu sviestu, sāli, cukuru un sakultu jēlu olu.
- Biezeni labi samaisa, iepilda dobumā, ko apsedz ar vāku, un galviņu apsien ar stipru diegu, iesien iesviestotā drāniņā un 1,5 - 2 stunads vāra mazsālītā ūdenī līdz pusei pildītā katlā.
- Galdā kāpostus pasniedz karstus ar izkausētu sviestu vai ar puķkāpostu mērci pie ceptas gaļas vai šķiņķa.
Pildīti kāposti bez gaļas
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Pildīti kāposti bez gaļas mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vidēji lielai kāpostu galviņai noņem abas virsējās lapas, pēc tam to mazsālītā ūdenī novāra mīkstas un uz sietiņa nosusina.
- Tad galviņai nogriež vāka tiesu, izgriež resnākos kauliņus un izgrebj tukšu vidu.
- Pusi izgrebto kāpostu smalki sakapā un labi stingri nospiež, sajauc ar sasmalcinātu maizi, izkausētu sviestu, sāli, cukuru un sakultu jēlu olu.
- Biezeni labi samaisa, iepilda dobumā, ko apsedz ar vāku, un galviņu apsien ar stipru diegu, iesien iesviestotā drāniņā un 1,5 - 2 stunads vāra mazsālītā ūdenī līdz pusei pildītā katlā.
- Galdā kāpostus pasniedz karstus ar izkausētu sviestu vai ar puķkāpostu mērci pie ceptas gaļas vai šķiņķa.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt