receptes

Pildīti kāposti bez gaļas

Dārzeņu ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Dec 21, 2019 Izveidots: Mar 22, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Pildīti kāposti bez gaļas mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vidēji lielai kāpostu galviņai noņem abas virsējās lapas, pēc tam to mazsālītā ūdenī novāra mīkstas un uz sietiņa nosusina.
  2. Tad galviņai nogriež vāka tiesu, izgriež resnākos kauliņus un izgrebj tukšu vidu.
  3. Pusi izgrebto kāpostu smalki sakapā un labi stingri nospiež, sajauc ar sasmalcinātu maizi, izkausētu sviestu, sāli, cukuru un sakultu jēlu olu.
  4. Biezeni labi samaisa, iepilda dobumā, ko apsedz ar vāku, un galviņu apsien ar stipru diegu, iesien iesviestotā drāniņā un 1,5 - 2 stunads vāra mazsālītā ūdenī līdz pusei pildītā katlā.
  5. Galdā kāpostus pasniedz karstus ar izkausētu sviestu vai ar puķkāpostu mērci pie ceptas gaļas vai šķiņķa.

Pildīti kāposti bez gaļas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Pildīti kāposti bez gaļas mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vidēji lielai kāpostu galviņai noņem abas virsējās lapas, pēc tam to mazsālītā ūdenī novāra mīkstas un uz sietiņa nosusina.
  2. Tad galviņai nogriež vāka tiesu, izgriež resnākos kauliņus un izgrebj tukšu vidu.
  3. Pusi izgrebto kāpostu smalki sakapā un labi stingri nospiež, sajauc ar sasmalcinātu maizi, izkausētu sviestu, sāli, cukuru un sakultu jēlu olu.
  4. Biezeni labi samaisa, iepilda dobumā, ko apsedz ar vāku, un galviņu apsien ar stipru diegu, iesien iesviestotā drāniņā un 1,5 - 2 stunads vāra mazsālītā ūdenī līdz pusei pildītā katlā.
  5. Galdā kāpostus pasniedz karstus ar izkausētu sviestu vai ar puķkāpostu mērci pie ceptas gaļas vai šķiņķa.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.