- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gurķu pildīšanai var izmantot arī saceptu vai marinētu sēņu, maltas siļķes, kapātu nēģu un zaļo zirnīšu vai kūpinātu zivis. Pildītie gurķi noder kā priekšēdiens pusdienās, aukstajā galdā.
Vienkāršs veids kā gatavo Pildīti gurķi mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gurķus pārgriež gareniski vai šķērsām uz pusēm.
- Nedaudz nolīdzina, lai gurķis labāk stāvētu, izņem sēklotni.
- Šķiņķi, kartupeli un vārītu olu sagriež sīkos gabaliņos, sajauc ar krējumu vai majonēzi, pilda gurķu pusītēs, grezno ar zaļumiem, sarkanu tomātu vai piparu strēmelītēm.
Pildīti gurķi
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gurķu pildīšanai var izmantot arī saceptu vai marinētu sēņu, maltas siļķes, kapātu nēģu un zaļo zirnīšu vai kūpinātu zivis. Pildītie gurķi noder kā priekšēdiens pusdienās, aukstajā galdā.
Vienkāršs veids kā gatavo Pildīti gurķi mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gurķus pārgriež gareniski vai šķērsām uz pusēm.
- Nedaudz nolīdzina, lai gurķis labāk stāvētu, izņem sēklotni.
- Šķiņķi, kartupeli un vārītu olu sagriež sīkos gabaliņos, sajauc ar krējumu vai majonēzi, pilda gurķu pusītēs, grezno ar zaļumiem, sarkanu tomātu vai piparu strēmelītēm.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt