Vienkāršs veids kā gatavot pildītas piparkūkas saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Medu, ūdeni un cukuru uzvāra, noņem putas un atdzesē līdz 70-80 temperatūrai.
Iemīca miltus ar garšvielām.
Kad mīkla atdzisusi līdz 20-25 grādiem, tajā iemīca ķīmiskos irdinātājus.
Gatavu mīklu izveltnē apmēram 20 mm biezumā un pārvieto uz sagatavotajām plātēm.
Pirms cepšanas nedaudzās vietās iedur caurumiņus un pārziež ar ūdeni.
Cep 190 - 200 grādu temperatūrā 30-40 minūtes.
Pēc cepšanas atdzesē un veido piparkūkas no divām plāksnēm, vidū ieziež augļu pildījumu.
Virsmu glazē
Pildītas piparkūkas1
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavot pildītas piparkūkas saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Medu, ūdeni un cukuru uzvāra, noņem putas un atdzesē līdz 70-80 temperatūrai.
Iemīca miltus ar garšvielām.
Kad mīkla atdzisusi līdz 20-25 grādiem, tajā iemīca ķīmiskos irdinātājus.
Gatavu mīklu izveltnē apmēram 20 mm biezumā un pārvieto uz sagatavotajām plātēm.
Pirms cepšanas nedaudzās vietās iedur caurumiņus un pārziež ar ūdeni.
Cep 190 - 200 grādu temperatūrā 30-40 minūtes.
Pēc cepšanas atdzesē un veido piparkūkas no divām plāksnēm, vidū ieziež augļu pildījumu.