receptes

Pildītās kartupeļu klimpas

Dārzeņu ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 27, 2020 Izveidots: Jan 21, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot gardi pildītās kartupeļu klimpas mājās. Šādi gatavotu mīklu nedrīkst ilgi uzglabāt. Klimpu pildījumam var izmantot arī vārītu vai ceptu maltu gaļu samaisītu ar saceptu sīpolu, sāli, pipariem un sasmalcinātiem zaļumiem. Klimpas var gatavot, pusi vārīto kartupeļu masas aizstājot ar rīvētiem kartupeļiem.
Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļu masai pievieno olu dzeltenumu, sāli, miltus.
  2. Mīklu saveltnē kā desu, sagriež gabaliņos, tos noplacina, pārziež ar sakultu olas baltumu, plācenīša vidū uzliek karoti sarīvēta siera, malas saspiež kopā, veido pīrādziņus vai apaļas klimpiņas.
  3. Liek verdošā sālītā ūdenī un lēni vāra.
  4. Uzpeldējušās un aizvākotā katlā 5 minūtes paturētas klimpas ar putukaroti izņem, sietā notecina.
  5. Sakārto traukā, pārlej ar sviestā apbrūninātu rīvmaizi.

Pildītās kartupeļu klimpas



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot gardi pildītās kartupeļu klimpas mājās. Šādi gatavotu mīklu nedrīkst ilgi uzglabāt. Klimpu pildījumam var izmantot arī vārītu vai ceptu maltu gaļu samaisītu ar saceptu sīpolu, sāli, pipariem un sasmalcinātiem zaļumiem. Klimpas var gatavot, pusi vārīto kartupeļu masas aizstājot ar rīvētiem kartupeļiem.
Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļu masai pievieno olu dzeltenumu, sāli, miltus.
  2. Mīklu saveltnē kā desu, sagriež gabaliņos, tos noplacina, pārziež ar sakultu olas baltumu, plācenīša vidū uzliek karoti sarīvēta siera, malas saspiež kopā, veido pīrādziņus vai apaļas klimpiņas.
  3. Liek verdošā sālītā ūdenī un lēni vāra.
  4. Uzpeldējušās un aizvākotā katlā 5 minūtes paturētas klimpas ar putukaroti izņem, sietā notecina.
  5. Sakārto traukā, pārlej ar sviestā apbrūninātu rīvmaizi.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.