- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Pildīta vista ar teļa gaļu pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu notīra, nogriež spārnus, kājas, kaklu, atbīda gaļu no gurniņiem un krūts.
- Teļa galu samaļ, pieliek olas, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sāli, izmal, pieliek kausētu sviestu, krējumu, labi samaisa.
- Masu liek kulītē ar cauru galu, tad piepilda atplēstās vietas, aizšuj, apcep sviestā.
- Vāra pielejot nedaudz ūdens mīkstu, sadala.
- Mērci savāra, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, izkāš, pieliek skābu krējumu.
Pildīta vista ar teļa gaļu
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Pildīta vista ar teļa gaļu pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vistu notīra, nogriež spārnus, kājas, kaklu, atbīda gaļu no gurniņiem un krūts.
- Teļa galu samaļ, pieliek olas, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sāli, izmal, pieliek kausētu sviestu, krējumu, labi samaisa.
- Masu liek kulītē ar cauru galu, tad piepilda atplēstās vietas, aizšuj, apcep sviestā.
- Vāra pielejot nedaudz ūdens mīkstu, sadala.
- Mērci savāra, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, izkāš, pieliek skābu krējumu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt