Pildīta vista ar teļa gaļu

Putnu ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Oct 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Pildīta vista ar teļa gaļu pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistu notīra, nogriež spārnus, kājas, kaklu, atbīda gaļu no gurniņiem un krūts.
  2. Teļa galu samaļ, pieliek olas, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sāli, izmal, pieliek kausētu sviestu, krējumu, labi samaisa.
  3. Masu liek kulītē ar cauru galu, tad piepilda atplēstās vietas, aizšuj, apcep sviestā.
  4. Vāra pielejot nedaudz ūdens mīkstu, sadala.
  5. Mērci savāra, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, izkāš, pieliek skābu krējumu.

Pildīta vista ar teļa gaļu



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Pildīta vista ar teļa gaļu pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vistu notīra, nogriež spārnus, kājas, kaklu, atbīda gaļu no gurniņiem un krūts.
  2. Teļa galu samaļ, pieliek olas, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sāli, izmal, pieliek kausētu sviestu, krējumu, labi samaisa.
  3. Masu liek kulītē ar cauru galu, tad piepilda atplēstās vietas, aizšuj, apcep sviestā.
  4. Vāra pielejot nedaudz ūdens mīkstu, sadala.
  5. Mērci savāra, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu, izkāš, pieliek skābu krējumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.