Pildīta vimba

Zivju ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Oct 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Pildīta vimba mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivis nozvīņo, nomazgā, nogriež galvas, nodīrā ādu tā, lai tā neieplīstu, gaļai jāpaliek vēl nedaudz pie ādas klāt.
  2. Iztīra iekšas, noņem gaļu no asakām, izlasa mazās asaciņas un samal, piejauc sāli, lai masa būtu lipīga, pieliek nomizotu, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, pierīvē muskatriekstu, sīpolu, pieliek nedaudz sāli, veselas olas, izmaļ caur mašīnu, pieliek kausētu sviestu, skābu krējumu, labi sajuc.
  3. Pilda masu ādā, tad aizšuj.
  4. Pannā ieliek sviestu, karstā liek zivi. Uzlej ūdeni vai buljonu, cep krāsnī aplaistot 1 stundu.
  5. Gatavai izvelk diegus, sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz zivju trauka, pieliek galvu.
  6. Pannā ieber miltus, izmaisa, pielej buljonu vai ūdeni, uzvāra, izkāš, pieliek skābu krējumu.
  7. Zivij gar malām sakārto vārītus kartupeļus, virsū liek citrona šķēlītes, garnē ar zaļumiem.
  8. Mērci pasniedz atsevišķi mērces traukā.

Pildīta vimba



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Pildīta vimba mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivis nozvīņo, nomazgā, nogriež galvas, nodīrā ādu tā, lai tā neieplīstu, gaļai jāpaliek vēl nedaudz pie ādas klāt.
  2. Iztīra iekšas, noņem gaļu no asakām, izlasa mazās asaciņas un samal, piejauc sāli, lai masa būtu lipīga, pieliek nomizotu, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, pierīvē muskatriekstu, sīpolu, pieliek nedaudz sāli, veselas olas, izmaļ caur mašīnu, pieliek kausētu sviestu, skābu krējumu, labi sajuc.
  3. Pilda masu ādā, tad aizšuj.
  4. Pannā ieliek sviestu, karstā liek zivi. Uzlej ūdeni vai buljonu, cep krāsnī aplaistot 1 stundu.
  5. Gatavai izvelk diegus, sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz zivju trauka, pieliek galvu.
  6. Pannā ieber miltus, izmaisa, pielej buljonu vai ūdeni, uzvāra, izkāš, pieliek skābu krējumu.
  7. Zivij gar malām sakārto vārītus kartupeļus, virsū liek citrona šķēlītes, garnē ar zaļumiem.
  8. Mērci pasniedz atsevišķi mērces traukā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.