Pildīta teļa krūts

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 29, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Pildīta teļa krūts savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļa krūts gabalam atdala ribas un atgriež apmeram 50 g gaļas, ko gaļas mašīna samaļ kopā ar ūdenī izmērcētu baltmaizi un sviestā apceptu sīpolu.
  2. Samaltai gaļai pievieno sāli, ūdeni vai buljonu un masu sastrādā, lai tā būtu vijīga.
  3. Teļa krūts gabalu ieberzē ar sāli, uzliek gaļas masu, satin un malas aizšuj diegu.
  4. Cep kā cepeti.
  5. Izceptai teļa krūtij izvelk diegus, sagriež šķēlēs un pasniedz ar brūno mērci, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, salātiem.

Pildīta teļa krūts



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Pildīta teļa krūts savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļa krūts gabalam atdala ribas un atgriež apmeram 50 g gaļas, ko gaļas mašīna samaļ kopā ar ūdenī izmērcētu baltmaizi un sviestā apceptu sīpolu.
  2. Samaltai gaļai pievieno sāli, ūdeni vai buljonu un masu sastrādā, lai tā būtu vijīga.
  3. Teļa krūts gabalu ieberzē ar sāli, uzliek gaļas masu, satin un malas aizšuj diegu.
  4. Cep kā cepeti.
  5. Izceptai teļa krūtij izvelk diegus, sagriež šķēlēs un pasniedz ar brūno mērci, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, salātiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.