- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Pildīta teļa krūts savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Teļa krūts gabalam atdala ribas un atgriež apmeram 50 g gaļas, ko gaļas mašīna samaļ kopā ar ūdenī izmērcētu baltmaizi un sviestā apceptu sīpolu.
- Samaltai gaļai pievieno sāli, ūdeni vai buljonu un masu sastrādā, lai tā būtu vijīga.
- Teļa krūts gabalu ieberzē ar sāli, uzliek gaļas masu, satin un malas aizšuj diegu.
- Cep kā cepeti.
- Izceptai teļa krūtij izvelk diegus, sagriež šķēlēs un pasniedz ar brūno mērci, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, salātiem.
Pildīta teļa krūts
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Pildīta teļa krūts savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Teļa krūts gabalam atdala ribas un atgriež apmeram 50 g gaļas, ko gaļas mašīna samaļ kopā ar ūdenī izmērcētu baltmaizi un sviestā apceptu sīpolu.
- Samaltai gaļai pievieno sāli, ūdeni vai buljonu un masu sastrādā, lai tā būtu vijīga.
- Teļa krūts gabalu ieberzē ar sāli, uzliek gaļas masu, satin un malas aizšuj diegu.
- Cep kā cepeti.
- Izceptai teļa krūtij izvelk diegus, sagriež šķēlēs un pasniedz ar brūno mērci, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem, salātiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt