- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: 120
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Grūti
Drukāt
Kā gatavot Pildīta līdaka pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pildīšanai izvēlas 1-2 kg smagu līdaku, notīra, atgriež galvu, izņem iekšas, nomazgā un rūpīgi atdala ādu. Ja āda no gaļas labi neatdalās, tad ar nazīti uzmanīgi atgriež, lai to nesagrieztu.
- Gaļu atdala no asakām un 2-3 reizes gaļas mašīnā samaļ kopa ar ūdenī vai pienā izmērcētu baltmaizi.
- Samaltai gaļai pievieno olas, skābu krējumu, izkausētu sviestu, sāli, sarīvētu muskatriekstu, atlikušo ūdeni vai pienu un masu sastrādā, līdz tā uzbriedusi, vijīga.
- Masu pilda zivs ādā, aizšuj.
- Izveido zivs formā, liek zivju vārāmā katlā, pārlej siltu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus, piparus, lauru lapas, sāli.
- Vāra mazā siltumā uz lēnas uguns apmēram 45-60 minūtes atkarībā no zivs lieluma.
- Gatavu zivi no vārāmā ūdens izņem, liek cepešbļodā, sagriež šķēlēs, atstājot veselas zivs veidu, pārliek citrona šķēlītes, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, zivju mērci, vārītiem dārzeņiem.
Pildīta līdaka
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: 120
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Grūti
Kā gatavot Pildīta līdaka pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pildīšanai izvēlas 1-2 kg smagu līdaku, notīra, atgriež galvu, izņem iekšas, nomazgā un rūpīgi atdala ādu. Ja āda no gaļas labi neatdalās, tad ar nazīti uzmanīgi atgriež, lai to nesagrieztu.
- Gaļu atdala no asakām un 2-3 reizes gaļas mašīnā samaļ kopa ar ūdenī vai pienā izmērcētu baltmaizi.
- Samaltai gaļai pievieno olas, skābu krējumu, izkausētu sviestu, sāli, sarīvētu muskatriekstu, atlikušo ūdeni vai pienu un masu sastrādā, līdz tā uzbriedusi, vijīga.
- Masu pilda zivs ādā, aizšuj.
- Izveido zivs formā, liek zivju vārāmā katlā, pārlej siltu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus, piparus, lauru lapas, sāli.
- Vāra mazā siltumā uz lēnas uguns apmēram 45-60 minūtes atkarībā no zivs lieluma.
- Gatavu zivi no vārāmā ūdens izņem, liek cepešbļodā, sagriež šķēlēs, atstājot veselas zivs veidu, pārliek citrona šķēlītes, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, zivju mērci, vārītiem dārzeņiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt