Pildīta līdaka

Zivju ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: 120
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti
Drukāt

Kā gatavot Pildīta līdaka pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pildīšanai izvēlas 1-2 kg smagu līdaku, notīra, atgriež galvu, izņem iekšas, nomazgā un rūpīgi atdala ādu. Ja āda no gaļas labi neatdalās, tad ar nazīti uzmanīgi atgriež, lai to nesagrieztu.
  2. Gaļu atdala no asakām un 2-3 reizes gaļas mašīnā samaļ kopa ar ūdenī vai pienā izmērcētu baltmaizi.
  3. Samaltai gaļai pievieno olas, skābu krējumu, izkausētu sviestu, sāli, sarīvētu muskatriekstu, atlikušo ūdeni vai pienu un masu sastrādā, līdz tā uzbriedusi, vijīga.
  4. Masu pilda zivs ādā, aizšuj.
  5. Izveido zivs formā, liek zivju vārāmā katlā, pārlej siltu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus, piparus, lauru lapas, sāli.
  6. Vāra mazā siltumā uz lēnas uguns apmēram 45-60 minūtes atkarībā no zivs lieluma.
  7. Gatavu zivi no vārāmā ūdens izņem, liek cepešbļodā, sagriež šķēlēs, atstājot veselas zivs veidu, pārliek citrona šķēlītes, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus.
  8. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, zivju mērci, vārītiem dārzeņiem.

Pildīta līdaka



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: 120
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti

Kā gatavot Pildīta līdaka pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pildīšanai izvēlas 1-2 kg smagu līdaku, notīra, atgriež galvu, izņem iekšas, nomazgā un rūpīgi atdala ādu. Ja āda no gaļas labi neatdalās, tad ar nazīti uzmanīgi atgriež, lai to nesagrieztu.
  2. Gaļu atdala no asakām un 2-3 reizes gaļas mašīnā samaļ kopa ar ūdenī vai pienā izmērcētu baltmaizi.
  3. Samaltai gaļai pievieno olas, skābu krējumu, izkausētu sviestu, sāli, sarīvētu muskatriekstu, atlikušo ūdeni vai pienu un masu sastrādā, līdz tā uzbriedusi, vijīga.
  4. Masu pilda zivs ādā, aizšuj.
  5. Izveido zivs formā, liek zivju vārāmā katlā, pārlej siltu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus, piparus, lauru lapas, sāli.
  6. Vāra mazā siltumā uz lēnas uguns apmēram 45-60 minūtes atkarībā no zivs lieluma.
  7. Gatavu zivi no vārāmā ūdens izņem, liek cepešbļodā, sagriež šķēlēs, atstājot veselas zivs veidu, pārliek citrona šķēlītes, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus.
  8. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, zivju mērci, vārītiem dārzeņiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.