- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Pildīta līdaka savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivi nozvīņo, nogriež galvu, novelk ādu, izņem iekšas, noņem mīkstumu no asakām un samaļ.
- Pieliek muskatriekstu, sāli, ar karoti labi samaisa, kamēr masa kļūst lipīga.
- Pieliek pa vienai olai, maizi izmaļ, pieliek kausētu sviestu, piparus, skābu krējumu, sastrādā ar karoti, pilda ādā.
- Ūdenim pieliek vircas, piparus, lauru lapu, sīpolu.
- Līdakai aizšuj galu, iešuj drēbē, ieliek verdošā ūdenī.
- Vāra uz lēnas uguns 1 stundu.
- Zivi izņem, sakuļ olbaltumu ar sāli, pielej 2 glāzes buljona, pielej izkausētu želatīnu un maisot uzvāra, tad noliek aukstumā, kamēr nostājas putas, izkāš caur drēbi.
- Auksto līdaku izņem no drēbes, izlasa diegus un uzliek uz zivs bļodas, sagriež vienādās ripiņas, garnē ar citrona šķēlītēm, zaļumiem.
- Apkārt zivij var nolikt itāliešu salātus. Līdaku parsalde, ka veselu, ar balto aspiku.
- Galvu vāra atsevišķi un pieliek klat.
Pildīta līdaka
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Pildīta līdaka savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivi nozvīņo, nogriež galvu, novelk ādu, izņem iekšas, noņem mīkstumu no asakām un samaļ.
- Pieliek muskatriekstu, sāli, ar karoti labi samaisa, kamēr masa kļūst lipīga.
- Pieliek pa vienai olai, maizi izmaļ, pieliek kausētu sviestu, piparus, skābu krējumu, sastrādā ar karoti, pilda ādā.
- Ūdenim pieliek vircas, piparus, lauru lapu, sīpolu.
- Līdakai aizšuj galu, iešuj drēbē, ieliek verdošā ūdenī.
- Vāra uz lēnas uguns 1 stundu.
- Zivi izņem, sakuļ olbaltumu ar sāli, pielej 2 glāzes buljona, pielej izkausētu želatīnu un maisot uzvāra, tad noliek aukstumā, kamēr nostājas putas, izkāš caur drēbi.
- Auksto līdaku izņem no drēbes, izlasa diegus un uzliek uz zivs bļodas, sagriež vienādās ripiņas, garnē ar citrona šķēlītēm, zaļumiem.
- Apkārt zivij var nolikt itāliešu salātus. Līdaku parsalde, ka veselu, ar balto aspiku.
- Galvu vāra atsevišķi un pieliek klat.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt