receptes

Pildīta līdaka

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Aug 14, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Pildīta līdaka savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivi nozvīņo, nogriež galvu, novelk ādu, izņem iekšas, noņem mīkstumu no asakām un samaļ.
  2. Pieliek muskatriekstu, sāli, ar karoti labi samaisa, kamēr masa kļūst lipīga.
  3. Pieliek pa vienai olai, maizi izmaļ, pieliek kausētu sviestu, piparus, skābu krējumu, sastrādā ar karoti, pilda ādā.
  4. Ūdenim pieliek vircas, piparus, lauru lapu, sīpolu.
  5. Līdakai aizšuj galu, iešuj drēbē, ieliek verdošā ūdenī.
  6. Vāra uz lēnas uguns 1 stundu.
  7. Zivi izņem, sakuļ olbaltumu ar sāli, pielej 2 glāzes buljona, pielej izkausētu želatīnu un maisot uzvāra, tad noliek aukstumā, kamēr nostājas putas, izkāš caur drēbi.
  8. Auksto līdaku izņem no drēbes, izlasa diegus un uzliek uz zivs bļodas, sagriež vienādās ripiņas, garnē ar citrona šķēlītēm, zaļumiem.
  9. Apkārt zivij var nolikt itāliešu salātus. Līdaku parsalde, ka veselu, ar balto aspiku.
  10. Galvu vāra atsevišķi un pieliek klat.

Pildīta līdaka



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Pildīta līdaka savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivi nozvīņo, nogriež galvu, novelk ādu, izņem iekšas, noņem mīkstumu no asakām un samaļ.
  2. Pieliek muskatriekstu, sāli, ar karoti labi samaisa, kamēr masa kļūst lipīga.
  3. Pieliek pa vienai olai, maizi izmaļ, pieliek kausētu sviestu, piparus, skābu krējumu, sastrādā ar karoti, pilda ādā.
  4. Ūdenim pieliek vircas, piparus, lauru lapu, sīpolu.
  5. Līdakai aizšuj galu, iešuj drēbē, ieliek verdošā ūdenī.
  6. Vāra uz lēnas uguns 1 stundu.
  7. Zivi izņem, sakuļ olbaltumu ar sāli, pielej 2 glāzes buljona, pielej izkausētu želatīnu un maisot uzvāra, tad noliek aukstumā, kamēr nostājas putas, izkāš caur drēbi.
  8. Auksto līdaku izņem no drēbes, izlasa diegus un uzliek uz zivs bļodas, sagriež vienādās ripiņas, garnē ar citrona šķēlītēm, zaļumiem.
  9. Apkārt zivij var nolikt itāliešu salātus. Līdaku parsalde, ka veselu, ar balto aspiku.
  10. Galvu vāra atsevišķi un pieliek klat.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.