Vienkāršs veids kā gatavo Pildīta cūkas galva saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Adu nodīrā no kauliem, uzmanīgi noņem gaļu, lai āda paliek vesela.
Gaļu sagriež, pieliek sāli, salpetri, cukuru un novieto aukstā vietā.
Adai aizšuj acis, purnu un iemērc sālītā denī.
Otrā dienā gaļu samaļ, pieliek piparus, jēlas olas un vēl izmaļ.
Pieliek krējumu, visu kopā labi samīca, mlēli applaucē. novelk ādu, sagriež ieliek galviņā novārītas olas, iešuj drēbē.
Verdošam ūdenim pieliek sāli, vircas, sīpolu, ieliek galviņu, uz lēnas uguns vāra 2 stundas apgrozot, kamēr mīksta.
Izņem ārā un noliek vēsā vietā, ļauj atdzist.
Sagriež, sakārto uz trauka.
Pildīta cūkas galva
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Pildīta cūkas galva saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Adu nodīrā no kauliem, uzmanīgi noņem gaļu, lai āda paliek vesela.
Gaļu sagriež, pieliek sāli, salpetri, cukuru un novieto aukstā vietā.
Adai aizšuj acis, purnu un iemērc sālītā denī.
Otrā dienā gaļu samaļ, pieliek piparus, jēlas olas un vēl izmaļ.
Pieliek krējumu, visu kopā labi samīca, mlēli applaucē. novelk ādu, sagriež ieliek galviņā novārītas olas, iešuj drēbē.
Verdošam ūdenim pieliek sāli, vircas, sīpolu, ieliek galviņu, uz lēnas uguns vāra 2 stundas apgrozot, kamēr mīksta.