Pildīta cūkas galva

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 17, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Pildīta cūkas galva saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Adu nodīrā no kauliem, uzmanīgi noņem gaļu, lai āda paliek vesela.
  2. Gaļu sagriež, pieliek sāli, salpetri, cukuru un novieto aukstā vietā.
  3. Adai aizšuj acis, purnu un iemērc sālītā denī.
  4. Otrā dienā gaļu samaļ, pieliek piparus, jēlas olas un vēl izmaļ.
  5. Pieliek krējumu, visu kopā labi samīca, mlēli applaucē. novelk ādu, sagriež ieliek galviņā novārītas olas, iešuj drēbē.
  6. Verdošam ūdenim pieliek sāli, vircas, sīpolu, ieliek galviņu, uz lēnas uguns vāra 2 stundas apgrozot, kamēr mīksta.
  7. Izņem ārā un noliek vēsā vietā, ļauj atdzist.
  8. Sagriež, sakārto uz trauka.

Pildīta cūkas galva



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Pildīta cūkas galva saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Adu nodīrā no kauliem, uzmanīgi noņem gaļu, lai āda paliek vesela.
  2. Gaļu sagriež, pieliek sāli, salpetri, cukuru un novieto aukstā vietā.
  3. Adai aizšuj acis, purnu un iemērc sālītā denī.
  4. Otrā dienā gaļu samaļ, pieliek piparus, jēlas olas un vēl izmaļ.
  5. Pieliek krējumu, visu kopā labi samīca, mlēli applaucē. novelk ādu, sagriež ieliek galviņā novārītas olas, iešuj drēbē.
  6. Verdošam ūdenim pieliek sāli, vircas, sīpolu, ieliek galviņu, uz lēnas uguns vāra 2 stundas apgrozot, kamēr mīksta.
  7. Izņem ārā un noliek vēsā vietā, ļauj atdzist.
  8. Sagriež, sakārto uz trauka.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.