receptes

Piena zupa ar kartupeļiem un zivīm

Dārzeņu ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Mar 31, 2020 Izveidots: Jan 16, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Piena zupa ar kartupeļiem un zivīm savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sīkās un grūti atzvīņojamās zivis pēc izķidāšanas un rūpīgas mazgāšanas var likt katlā veselas, pārliet ar aukstu ūdeni, pievienot sāli un vārīt, nosmeļot putas.
  2. Lielām zivīm pēc notīrīšanas atdala filejas, bet asakas un galvas liek vārīties.
  3. Kad zivis apmēram 15 min. vārījušās, bujonu izkāš, šķidrumu lej atpakaļ katlā.
  4. Pievieno notīrītus, salmiņos sagrieztus burkānus, sasmalcinātu pētersīļu sakni, sīpolu, stienīšos sagrieztus kartupeļus, lauru lapu, piparus.
  5. Kad visas sastāvdaļas mīkstas, zupā liek sīko zivtiņu gaļu vai no lielajām zivīm atdalītos filejas gabalus.
  6. Gatavai zupai pievieno pienu, vēlreiz uzvāra, pieliek sasmalcinātas dilles vai pētersīļu zaļumus.
  7. Pasniedzot zupā iemaisa olu dzeltenumus.

Piena zupa ar kartupeļiem un zivīm



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Piena zupa ar kartupeļiem un zivīm savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sīkās un grūti atzvīņojamās zivis pēc izķidāšanas un rūpīgas mazgāšanas var likt katlā veselas, pārliet ar aukstu ūdeni, pievienot sāli un vārīt, nosmeļot putas.
  2. Lielām zivīm pēc notīrīšanas atdala filejas, bet asakas un galvas liek vārīties.
  3. Kad zivis apmēram 15 min. vārījušās, bujonu izkāš, šķidrumu lej atpakaļ katlā.
  4. Pievieno notīrītus, salmiņos sagrieztus burkānus, sasmalcinātu pētersīļu sakni, sīpolu, stienīšos sagrieztus kartupeļus, lauru lapu, piparus.
  5. Kad visas sastāvdaļas mīkstas, zupā liek sīko zivtiņu gaļu vai no lielajām zivīm atdalītos filejas gabalus.
  6. Gatavai zupai pievieno pienu, vēlreiz uzvāra, pieliek sasmalcinātas dilles vai pētersīļu zaļumus.
  7. Pasniedzot zupā iemaisa olu dzeltenumus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.