Pagatavot vienkārši Piena zupa ar kartupeļiem un zivīm savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sīkās un grūti atzvīņojamās zivis pēc izķidāšanas un rūpīgas mazgāšanas var likt katlā veselas, pārliet ar aukstu ūdeni, pievienot sāli un vārīt, nosmeļot putas.
Lielām zivīm pēc notīrīšanas atdala filejas, bet asakas un galvas liek vārīties.
Kad zivis apmēram 15 min. vārījušās, bujonu izkāš, šķidrumu lej atpakaļ katlā.
Kad visas sastāvdaļas mīkstas, zupā liek sīko zivtiņu gaļu vai no lielajām zivīm atdalītos filejas gabalus.
Gatavai zupai pievieno pienu, vēlreiz uzvāra, pieliek sasmalcinātas dilles vai pētersīļu zaļumus.
Pasniedzot zupā iemaisa olu dzeltenumus.
Piena zupa ar kartupeļiem un zivīm
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Piena zupa ar kartupeļiem un zivīm savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sīkās un grūti atzvīņojamās zivis pēc izķidāšanas un rūpīgas mazgāšanas var likt katlā veselas, pārliet ar aukstu ūdeni, pievienot sāli un vārīt, nosmeļot putas.
Lielām zivīm pēc notīrīšanas atdala filejas, bet asakas un galvas liek vārīties.
Kad zivis apmēram 15 min. vārījušās, bujonu izkāš, šķidrumu lej atpakaļ katlā.