- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Pētersīļu mērce pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Katliņā izkausē sviestu, pieliek un maisot izkarsē miltus, neļaujot tiem sabrūnēt.
- Pārmaisot pielej pienu un uz lēnas liesmas mērci pavisam nedaudz pavāra.
- Gatavā mērce iemaisa sīki grieztus pētersīļu zaļumus.
Pētersīļu mērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Pētersīļu mērce pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Katliņā izkausē sviestu, pieliek un maisot izkarsē miltus, neļaujot tiem sabrūnēt.
- Pārmaisot pielej pienu un uz lēnas liesmas mērci pavisam nedaudz pavāra.
- Gatavā mērce iemaisa sīki grieztus pētersīļu zaļumus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt