Pelnos cepti kartupeļi

Dārzeņu ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Jan 21, 2020 Izveidots: Sep 26, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šādi kartupeļi ir vislabākā piedeva siļķēm, sāļam biezpienam, uz iesma ceptām desiņām un citiem uz iesma ceptiem gaļas ēdieniem.
Pagatavot vienkārši Pelnos cepti kartupeļi pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomazgātus vienāda lieluma kartupeļus liek karstos ugunskura vai krāsns pelnos, aprušina un cep.
  2. Mīkstus, izceptus kartupeļus uzliek uz sieta, nopurina liekos pelnus, ar sausu, tīru drānu apslauka.

Pelnos cepti kartupeļi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šādi kartupeļi ir vislabākā piedeva siļķēm, sāļam biezpienam, uz iesma ceptām desiņām un citiem uz iesma ceptiem gaļas ēdieniem.
Pagatavot vienkārši Pelnos cepti kartupeļi pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomazgātus vienāda lieluma kartupeļus liek karstos ugunskura vai krāsns pelnos, aprušina un cep.
  2. Mīkstus, izceptus kartupeļus uzliek uz sieta, nopurina liekos pelnus, ar sausu, tīru drānu apslauka.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.