Kā gatavot Patisonu kaviārs savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Patisonus nomazgā, notīra, sagriež apmēram 1 - 1,5 cm biezās šķēlēs un eļļā apcep gaiši dzeltenus.
Burkānus, pētersīļus, selerijas un sīpolus notīra, nomazgā, sagriež šķēlēs un ari apcep eļļā.
Visus apceptos dārzeņus atdzesē, samaisa un izmaļ gaļas mašīnā.
Katliņā ielej atlikušo eļļu, biezu tomātu biezeni, izmaltos dārzeņus, sāli, cukuru, smalkos piparus, nogaršo, vai garšvielas ir pietiekamā daudzumā, tad uzvāra un pievieno sīki sagrieztus zaļumus.
Karstu masu pilda dezinficētās burkās, uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē un sterilizē 100C temperatūrā: 0,5 litru burkas 75 minūtes, litra burkas - 100 minūtes.
Patisonu kaviārs
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Patisonu kaviārs savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Patisonus nomazgā, notīra, sagriež apmēram 1 - 1,5 cm biezās šķēlēs un eļļā apcep gaiši dzeltenus.
Burkānus, pētersīļus, selerijas un sīpolus notīra, nomazgā, sagriež šķēlēs un ari apcep eļļā.
Visus apceptos dārzeņus atdzesē, samaisa un izmaļ gaļas mašīnā.
Katliņā ielej atlikušo eļļu, biezu tomātu biezeni, izmaltos dārzeņus, sāli, cukuru, smalkos piparus, nogaršo, vai garšvielas ir pietiekamā daudzumā, tad uzvāra un pievieno sīki sagrieztus zaļumus.
Karstu masu pilda dezinficētās burkās, uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē un sterilizē 100C temperatūrā: 0,5 litru burkas 75 minūtes, litra burkas - 100 minūtes.