Pārauguši patisoni skābēšanai neder. Vislabākie augļi ir ap 4-6 cm diametra, kad sēkliņas ir tikko aizmetušās un paši augļi saldi, sulīgi. Ja patisona mizu ievaino, tā kļūst tumša un neglīta, bet ieskābēti patisoni ilgi neuzglabājas.
Garšaugus ņem līdz 5% no patisonu masas. Galvenais garšaugs, tāpat kā gurķiem, ir dilles. Pārējie garšaugi jāņem ar asu, izteiktu aromātu un garšu, jo paši patisoni ir maigi, bez izteiktas īpatnējas garšas. Labi lietot garšaugus - baziliks, dārza kalnmētra, mārrutku saknes, estragons.
Pagatavot vienkārši Patiosonu skābēšana savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Pārauguši patisoni skābēšanai neder. Vislabākie augļi ir ap 4-6 cm diametra, kad sēkliņas ir tikko aizmetušās un paši augļi saldi, sulīgi. Ja patisona mizu ievaino, tā kļūst tumša un neglīta, bet ieskābēti patisoni ilgi neuzglabājas.
Garšaugus ņem līdz 5% no patisonu masas. Galvenais garšaugs, tāpat kā gurķiem, ir dilles. Pārējie garšaugi jāņem ar asu, izteiktu aromātu un garšu, jo paši patisoni ir maigi, bez izteiktas īpatnējas garšas. Labi lietot garšaugus - baziliks, dārza kalnmētra, mārrutku saknes, estragons.
Pagatavot vienkārši Patiosonu skābēšana savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.