Parīzes šnicele

Gaļas ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Oct 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Parīzes šnicele saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, atdala no kaula, noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli, cep karstā sviestā gaiši brūnas.
  2. Olas sakuļ ar sāli, pielej pienu, izmaisa, sadala četrās vai piecās daļās, izcep plānas omletes.
  3. Katrā omletē ietin vienu šniceli.
  4. Sakārto uz trauka, pārlej karstu kreiumu. līdzās sakārto ceptus kartupeļus.

Parīzes šnicele



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Parīzes šnicele saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, atdala no kaula, noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli, cep karstā sviestā gaiši brūnas.
  2. Olas sakuļ ar sāli, pielej pienu, izmaisa, sadala četrās vai piecās daļās, izcep plānas omletes.
  3. Katrā omletē ietin vienu šniceli.
  4. Sakārto uz trauka, pārlej karstu kreiumu. līdzās sakārto ceptus kartupeļus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.