- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Parīzes šnicele saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, atdala no kaula, noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli, cep karstā sviestā gaiši brūnas.
- Olas sakuļ ar sāli, pielej pienu, izmaisa, sadala četrās vai piecās daļās, izcep plānas omletes.
- Katrā omletē ietin vienu šniceli.
- Sakārto uz trauka, pārlej karstu kreiumu. līdzās sakārto ceptus kartupeļus.
Parīzes šnicele
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Parīzes šnicele saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, atdala no kaula, noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli, cep karstā sviestā gaiši brūnas.
- Olas sakuļ ar sāli, pielej pienu, izmaisa, sadala četrās vai piecās daļās, izcep plānas omletes.
- Katrā omletē ietin vienu šniceli.
- Sakārto uz trauka, pārlej karstu kreiumu. līdzās sakārto ceptus kartupeļus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt