Paprika šnicele

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Oct 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Paprika šnicele saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļa gurnu nomazgā, atdala, noņem plēves, muskuļainos gabalus sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, iemērc miltos, sakultā olā, rīvmaizē.
  2. Cep karstā sviestā abas puses brūnas. Sviestā ieber miltus, pieliek papriku, pieliek tomātus, pielej buljonu, uzvāra.
  3. Šniceles sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces, pārējo salej mērces traukā, uzliek uz katras šniceles citrona šķēlīti, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un dažādiem salātiem.

Paprika šnicele



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Paprika šnicele saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Teļa gurnu nomazgā, atdala, noņem plēves, muskuļainos gabalus sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, iemērc miltos, sakultā olā, rīvmaizē.
  2. Cep karstā sviestā abas puses brūnas. Sviestā ieber miltus, pieliek papriku, pieliek tomātus, pielej buljonu, uzvāra.
  3. Šniceles sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces, pārējo salej mērces traukā, uzliek uz katras šniceles citrona šķēlīti, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un dažādiem salātiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.