- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Paprika šnicele saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Teļa gurnu nomazgā, atdala, noņem plēves, muskuļainos gabalus sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, iemērc miltos, sakultā olā, rīvmaizē.
- Cep karstā sviestā abas puses brūnas. Sviestā ieber miltus, pieliek papriku, pieliek tomātus, pielej buljonu, uzvāra.
- Šniceles sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces, pārējo salej mērces traukā, uzliek uz katras šniceles citrona šķēlīti, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un dažādiem salātiem.
Paprika šnicele
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Paprika šnicele saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Teļa gurnu nomazgā, atdala, noņem plēves, muskuļainos gabalus sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, iemērc miltos, sakultā olā, rīvmaizē.
- Cep karstā sviestā abas puses brūnas. Sviestā ieber miltus, pieliek papriku, pieliek tomātus, pielej buljonu, uzvāra.
- Šniceles sakārto uz garenas bļodas, pārlej nedaudz mērces, pārējo salej mērces traukā, uzliek uz katras šniceles citrona šķēlīti, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un dažādiem salātiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt