receptes

Pankūkas ar magonēm un rozīnēm

Pankūkas 1 Pēdējais atjauninājums: Mar 31, 2020 Izveidots: Feb 04, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Pankūkas ar magonēm un rozīnēm pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas pankūkas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Traukā iesijā miltus, pa daļam pievieno pienu, pieliek sāli, nedaudz cukura, 1 veselu sakultu olu un 2 olu baltumus.
  2. Visu labi izmaisa.
  3. No mīklas cep plānās pankūkas vienu no pusēm apcepjot viegli brūnu.
  4. Pagatavo pildijumu.
  5. Pildījumam: 200 g biezpiena, 1/2 gl. piena, 100 g magoņu, 1 gl. rozīņu, cukurs.
  6. Pienā ieber magones un nomazgātas rozīnes.
  7. Karsējot uzbriedina, tad saldina ar cukuru, atdzesē un samaisa ar biezpienu.
  8. Saceptu pankūku liek uz šķīvja un viegli brūni apcepto pusi pārziež ar pildījumu un pankūkas saveltnē.
  9. Kad veltnīši sagatavoti, tos uzliek uz plāts, pārziež ar izkausētu sviestu un sakarsētā cepeškrāsnī īsu brīdi apcep.

Pankūkas ar magonēm un rozīnēm



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Pankūkas ar magonēm un rozīnēm pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas pankūkas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Traukā iesijā miltus, pa daļam pievieno pienu, pieliek sāli, nedaudz cukura, 1 veselu sakultu olu un 2 olu baltumus.
  2. Visu labi izmaisa.
  3. No mīklas cep plānās pankūkas vienu no pusēm apcepjot viegli brūnu.
  4. Pagatavo pildijumu.
  5. Pildījumam: 200 g biezpiena, 1/2 gl. piena, 100 g magoņu, 1 gl. rozīņu, cukurs.
  6. Pienā ieber magones un nomazgātas rozīnes.
  7. Karsējot uzbriedina, tad saldina ar cukuru, atdzesē un samaisa ar biezpienu.
  8. Saceptu pankūku liek uz šķīvja un viegli brūni apcepto pusi pārziež ar pildījumu un pankūkas saveltnē.
  9. Kad veltnīši sagatavoti, tos uzliek uz plāts, pārziež ar izkausētu sviestu un sakarsētā cepeškrāsnī īsu brīdi apcep.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.