- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Pankūkas ar magonēm un rozīnēm pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas pankūkas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Traukā iesijā miltus, pa daļam pievieno pienu, pieliek sāli, nedaudz cukura, 1 veselu sakultu olu un 2 olu baltumus.
- Visu labi izmaisa.
- No mīklas cep plānās pankūkas vienu no pusēm apcepjot viegli brūnu.
- Pagatavo pildijumu.
- Pildījumam: 200 g biezpiena, 1/2 gl. piena, 100 g magoņu, 1 gl. rozīņu, cukurs.
- Pienā ieber magones un nomazgātas rozīnes.
- Karsējot uzbriedina, tad saldina ar cukuru, atdzesē un samaisa ar biezpienu.
- Saceptu pankūku liek uz šķīvja un viegli brūni apcepto pusi pārziež ar pildījumu un pankūkas saveltnē.
- Kad veltnīši sagatavoti, tos uzliek uz plāts, pārziež ar izkausētu sviestu un sakarsētā cepeškrāsnī īsu brīdi apcep.
Pankūkas ar magonēm un rozīnēm
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Pankūkas ar magonēm un rozīnēm pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas pankūkas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Traukā iesijā miltus, pa daļam pievieno pienu, pieliek sāli, nedaudz cukura, 1 veselu sakultu olu un 2 olu baltumus.
- Visu labi izmaisa.
- No mīklas cep plānās pankūkas vienu no pusēm apcepjot viegli brūnu.
- Pagatavo pildijumu.
- Pildījumam: 200 g biezpiena, 1/2 gl. piena, 100 g magoņu, 1 gl. rozīņu, cukurs.
- Pienā ieber magones un nomazgātas rozīnes.
- Karsējot uzbriedina, tad saldina ar cukuru, atdzesē un samaisa ar biezpienu.
- Saceptu pankūku liek uz šķīvja un viegli brūni apcepto pusi pārziež ar pildījumu un pankūkas saveltnē.
- Kad veltnīši sagatavoti, tos uzliek uz plāts, pārziež ar izkausētu sviestu un sakarsētā cepeškrāsnī īsu brīdi apcep.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt