- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Panētie pildītie kartupeļi savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus notīra, izdobj, nolīdzina pamatni, vāra ne gluži mīkstus, uz sieta notecina, apžāvē.
- Olas sakuļ, rīvmaizi izsijā, taukus sakarsē.
- Kartupeļus apviļā olā, tad smalkā rīvmaizē, liek dziļā tauku peldē un cep brūnus.
- Ar putukaroti izņem, uz sieta notecina, atdzesētus piepilda.
- Pildījumam svaigu vai apvārītu seleriju un ābolu sarīvē skaidās, pieliek ar sāli samaisītu krējumu, cukuru un sasmalcinātus zaļumus.
- Rotā ābolu šķēlītēm.
Panētie pildītie kartupeļi
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Panētie pildītie kartupeļi savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Kartupeļus notīra, izdobj, nolīdzina pamatni, vāra ne gluži mīkstus, uz sieta notecina, apžāvē.
- Olas sakuļ, rīvmaizi izsijā, taukus sakarsē.
- Kartupeļus apviļā olā, tad smalkā rīvmaizē, liek dziļā tauku peldē un cep brūnus.
- Ar putukaroti izņem, uz sieta notecina, atdzesētus piepilda.
- Pildījumam svaigu vai apvārītu seleriju un ābolu sarīvē skaidās, pieliek ar sāli samaisītu krējumu, cukuru un sasmalcinātus zaļumus.
- Rotā ābolu šķēlītēm.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt