Panētie pildītie kartupeļi

Dārzeņu ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Dec 10, 2019 Izveidots: Jan 16, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Panētie pildītie kartupeļi savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus notīra, izdobj, nolīdzina pamatni, vāra ne gluži mīkstus, uz sieta notecina, apžāvē.
  2. Olas sakuļ, rīvmaizi izsijā, taukus sakarsē.
  3. Kartupeļus apviļā olā, tad smalkā rīvmaizē, liek dziļā tauku peldē un cep brūnus.
  4. Ar putukaroti izņem, uz sieta notecina, atdzesētus piepilda.
  5. Pildījumam svaigu vai apvārītu seleriju un ābolu sarīvē skaidās, pieliek ar sāli samaisītu krējumu, cukuru un sasmalcinātus zaļumus.
  6. Rotā ābolu šķēlītēm.

Panētie pildītie kartupeļi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Panētie pildītie kartupeļi savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus notīra, izdobj, nolīdzina pamatni, vāra ne gluži mīkstus, uz sieta notecina, apžāvē.
  2. Olas sakuļ, rīvmaizi izsijā, taukus sakarsē.
  3. Kartupeļus apviļā olā, tad smalkā rīvmaizē, liek dziļā tauku peldē un cep brūnus.
  4. Ar putukaroti izņem, uz sieta notecina, atdzesētus piepilda.
  5. Pildījumam svaigu vai apvārītu seleriju un ābolu sarīvē skaidās, pieliek ar sāli samaisītu krējumu, cukuru un sasmalcinātus zaļumus.
  6. Rotā ābolu šķēlītēm.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.