Pākšu pupiņu sautējums

Dārzeņu ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Jan 07, 2020 Izveidots: Jan 26, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Pākšu pupiņu sautējums pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pupiņu pākstīm nogriež galiņus, novelk sānu dzīslas un sagriež šķērsām, tās liek katliņā kopā ar mazu pēc garšas sālītu ūdens daudzumu, sautē līdz mīkstas.
  2. Uztumē, pievienojot ar saldo krējumu (ja nav saldā krējuma var izmantot arī pienu) atšķaidītus miltus.
  3. Gatavam ēdienam pieliek sviestu un smalki grieztas dillītes.

Pākšu pupiņu sautējums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Pākšu pupiņu sautējums pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pupiņu pākstīm nogriež galiņus, novelk sānu dzīslas un sagriež šķērsām, tās liek katliņā kopā ar mazu pēc garšas sālītu ūdens daudzumu, sautē līdz mīkstas.
  2. Uztumē, pievienojot ar saldo krējumu (ja nav saldā krējuma var izmantot arī pienu) atšķaidītus miltus.
  3. Gatavam ēdienam pieliek sviestu un smalki grieztas dillītes.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.