Olu mērce

Mērces 1 Pēdējais atjauninājums: Dec 11, 2019 Izveidots: Mar 15, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šo mērci galdā sniedz pie vārītas sālītas gaļas vai zivs, pie zivs dodot, mērcei vēl pielej mazliet zivs buljona.
Kā gatavot Olu mērce pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Novārītas, smalki sakapātas olas uzliek ar verdošu ūdeni, sviestu, sinepēm, sāli un miltiem un uzvāra.

Olu mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šo mērci galdā sniedz pie vārītas sālītas gaļas vai zivs, pie zivs dodot, mērcei vēl pielej mazliet zivs buljona.
Kā gatavot Olu mērce pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Novārītas, smalki sakapātas olas uzliek ar verdošu ūdeni, sviestu, sinepēm, sāli un miltiem un uzvāra.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.