Olas kartupeļu biezenī

Dārzeņu ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 25, 2019 Izveidots: Jan 13, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Olas kartupeļu biezenī pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Verdošā ūdenī, kam pievienots etiķis un sāls, ar zupas kausiņu ielaiž no čaumalas atbrīvotas olas.
  2. Olas lēni karsē, līdz baltums sarecējis (3 min.). Olas ar putukaroti izņem un ievieto kartupeļu biezenī izveidotās bedrītēs.
  3. Olām pārlej izkausētu sviestu, atsevišķi pasniedz tomātu biezeni.

Olas kartupeļu biezenī



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Olas kartupeļu biezenī pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Verdošā ūdenī, kam pievienots etiķis un sāls, ar zupas kausiņu ielaiž no čaumalas atbrīvotas olas.
  2. Olas lēni karsē, līdz baltums sarecējis (3 min.). Olas ar putukaroti izņem un ievieto kartupeļu biezenī izveidotās bedrītēs.
  3. Olām pārlej izkausētu sviestu, atsevišķi pasniedz tomātu biezeni.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.