- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Olas kartupeļu biezenī pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Verdošā ūdenī, kam pievienots etiķis un sāls, ar zupas kausiņu ielaiž no čaumalas atbrīvotas olas.
- Olas lēni karsē, līdz baltums sarecējis (3 min.). Olas ar putukaroti izņem un ievieto kartupeļu biezenī izveidotās bedrītēs.
- Olām pārlej izkausētu sviestu, atsevišķi pasniedz tomātu biezeni.
Olas kartupeļu biezenī
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Olas kartupeļu biezenī pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Verdošā ūdenī, kam pievienots etiķis un sāls, ar zupas kausiņu ielaiž no čaumalas atbrīvotas olas.
- Olas lēni karsē, līdz baltums sarecējis (3 min.). Olas ar putukaroti izņem un ievieto kartupeļu biezenī izveidotās bedrītēs.
- Olām pārlej izkausētu sviestu, atsevišķi pasniedz tomātu biezeni.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt