Kā pagatavot šo Okroška, auksts buljons savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Notīrītas, plānās šķēlītēs sagrieztas baravikas sutina ar kādu lāsi ūdens un tējkaroti sāls, kamēr mīkstas.
Nolej ūdeni un sēnēm ļauj atdzist.
Gurķus un bietes nomizo un sagriež šķēlītēs, mēli sagriež palielos gabalos, lociņus un pētersīļa zaļumus smalki sakapā.
Visu ar šķēlītēs sagrieztām, mīksti izvārītām sēnēm un ar rupji sagrieztiem pipariem ieliek buljona bļodā.
Skābo krējumu sakuļ ar kādu glāzi kvasa, tad pielej pārējo kvasu, ielej šķidrumu viruma bļodā, un ja vajadzīgs, vēl piemet sāli.
Galdā virumu pasniedz aukstu.
Okroška, auksts buljons
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Okroška, auksts buljons savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Notīrītas, plānās šķēlītēs sagrieztas baravikas sutina ar kādu lāsi ūdens un tējkaroti sāls, kamēr mīkstas.
Nolej ūdeni un sēnēm ļauj atdzist.
Gurķus un bietes nomizo un sagriež šķēlītēs, mēli sagriež palielos gabalos, lociņus un pētersīļa zaļumus smalki sakapā.
Visu ar šķēlītēs sagrieztām, mīksti izvārītām sēnēm un ar rupji sagrieztiem pipariem ieliek buljona bļodā.
Skābo krējumu sakuļ ar kādu glāzi kvasa, tad pielej pārējo kvasu, ielej šķidrumu viruma bļodā, un ja vajadzīgs, vēl piemet sāli.