Pagatavot vienkārši Nūdeļu zupa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Liellopa kaulu buljonā vāra salmiņos sagrieztus, sviestā vai margarīnā apceptus sīpolus, burkānus, pētersīļu un nūdeles, līdz tie mīksti.
Nūdeļu sagatvošana: Izsijātiem kviešu miltiem pielej ar ūdeni sakultu olu, pievieno sāli, izkausētu sviestu un samīca. Mīklu liek uz mīklas dēļa un ar rokām sastrādā, līdz tā nelīp pie rokām. Tad mīklu izveltnē plānā plāksnē, sagriež 4 cm platās sloksnēs, kuras saliek vairākas citu virs citas un sagriež šķērsām šaurās skaidiņās.
Nūdeļu zupa
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Nūdeļu zupa saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Liellopa kaulu buljonā vāra salmiņos sagrieztus, sviestā vai margarīnā apceptus sīpolus, burkānus, pētersīļu un nūdeles, līdz tie mīksti.
Nūdeļu sagatvošana: Izsijātiem kviešu miltiem pielej ar ūdeni sakultu olu, pievieno sāli, izkausētu sviestu un samīca. Mīklu liek uz mīklas dēļa un ar rokām sastrādā, līdz tā nelīp pie rokām. Tad mīklu izveltnē plānā plāksnē, sagriež 4 cm platās sloksnēs, kuras saliek vairākas citu virs citas un sagriež šķērsām šaurās skaidiņās.