- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Nieru buljons (virums) pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nierei izņem vadus un sagriež to šķēlēs, tad ieliek uz pāris minūtēm verdošā ūdenī, izņem laukā un uzliek ar kauliem 4 l auksta ūdens vārīties.
- Nosmeļ putas, pieliek karoti sāls, 6 piparus un viruma saknes, ļauj apmēram 2 st. uz mazas uguns vārīties un nokāš caur sietiņu.
- Nieres un saknes sagriež gabaliņos. Beigās uz pannas sabrūnina sviestā, miltus, pamazām, stipri kuļot, pielej virumu un papildina ar mazu glāzīti vīna.
- Galdā pasniedzot, nieres ar saknēm atkal ieliek atpakaļ virumā.
Nieru buljons (virums)
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Nieru buljons (virums) pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nierei izņem vadus un sagriež to šķēlēs, tad ieliek uz pāris minūtēm verdošā ūdenī, izņem laukā un uzliek ar kauliem 4 l auksta ūdens vārīties.
- Nosmeļ putas, pieliek karoti sāls, 6 piparus un viruma saknes, ļauj apmēram 2 st. uz mazas uguns vārīties un nokāš caur sietiņu.
- Nieres un saknes sagriež gabaliņos. Beigās uz pannas sabrūnina sviestā, miltus, pamazām, stipri kuļot, pielej virumu un papildina ar mazu glāzīti vīna.
- Galdā pasniedzot, nieres ar saknēm atkal ieliek atpakaļ virumā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt