Nieru buljons (virums)

Buljoni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 19, 2019 Izveidots: Mar 01, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Nieru buljons (virums) pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nierei izņem vadus un sagriež to šķēlēs, tad ieliek uz pāris minūtēm verdošā ūdenī, izņem laukā un uzliek ar kauliem 4 l auksta ūdens vārīties.
  2. Nosmeļ putas, pieliek karoti sāls, 6 piparus un viruma saknes, ļauj apmēram 2 st. uz mazas uguns vārīties un nokāš caur sietiņu.
  3. Nieres un saknes sagriež gabaliņos. Beigās uz pannas sabrūnina sviestā, miltus, pamazām, stipri kuļot, pielej virumu un papildina ar mazu glāzīti vīna.
  4. Galdā pasniedzot, nieres ar saknēm atkal ieliek atpakaļ virumā.

Nieru buljons (virums)



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Nieru buljons (virums) pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nierei izņem vadus un sagriež to šķēlēs, tad ieliek uz pāris minūtēm verdošā ūdenī, izņem laukā un uzliek ar kauliem 4 l auksta ūdens vārīties.
  2. Nosmeļ putas, pieliek karoti sāls, 6 piparus un viruma saknes, ļauj apmēram 2 st. uz mazas uguns vārīties un nokāš caur sietiņu.
  3. Nieres un saknes sagriež gabaliņos. Beigās uz pannas sabrūnina sviestā, miltus, pamazām, stipri kuļot, pielej virumu un papildina ar mazu glāzīti vīna.
  4. Galdā pasniedzot, nieres ar saknēm atkal ieliek atpakaļ virumā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.