- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Nēģu rasols saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Iepriekš siļķes nomērcē, nomazgā, izņem asakas, sagriež četrstūrainos gabaliņos, ābolus nomizo un sagriež.
- Kartupeļus novāra ar visu mizu, aukstus sagriež mazos gabaliņos.
- Sagriež gurķus, nēģus un cepeti.
- Bļodā ieliek majonēzi, sjauc ar siļķi.
- Pieliek pārējās vielas un nospiestus gurķus, viegli samaisa.
Nēģu rasols
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Nēģu rasols saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Iepriekš siļķes nomērcē, nomazgā, izņem asakas, sagriež četrstūrainos gabaliņos, ābolus nomizo un sagriež.
- Kartupeļus novāra ar visu mizu, aukstus sagriež mazos gabaliņos.
- Sagriež gurķus, nēģus un cepeti.
- Bļodā ieliek majonēzi, sjauc ar siļķi.
- Pieliek pārējās vielas un nospiestus gurķus, viegli samaisa.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt