Nēģu rasols

Aukstie ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: May 12, 2020 Izveidots: Aug 17, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Nēģu rasols saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Iepriekš siļķes nomērcē, nomazgā, izņem asakas, sagriež četrstūrainos gabaliņos, ābolus nomizo un sagriež.
  2. Kartupeļus novāra ar visu mizu, aukstus sagriež mazos gabaliņos.
  3. Sagriež gurķus, nēģus un cepeti.
  4. Bļodā ieliek majonēzi, sjauc ar siļķi.
  5. Pieliek pārējās vielas un nospiestus gurķus, viegli samaisa.

Nēģu rasols



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Nēģu rasols saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Iepriekš siļķes nomērcē, nomazgā, izņem asakas, sagriež četrstūrainos gabaliņos, ābolus nomizo un sagriež.
  2. Kartupeļus novāra ar visu mizu, aukstus sagriež mazos gabaliņos.
  3. Sagriež gurķus, nēģus un cepeti.
  4. Bļodā ieliek majonēzi, sjauc ar siļķi.
  5. Pieliek pārējās vielas un nospiestus gurķus, viegli samaisa.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.