- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Mintāja fileja krējuma mērcē pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos, līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā.
- Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli, sagriež gabaliņos, gabaliņus apviļā miltos un cepu ieeļļotā pannā, cepjot pasāla un papiparo, cepj no abām pusēm līdz zivs paliek nedaudz brūna.
- Tad liek klāt iepriekš apceptos sīpolus, krējumu un var pašķaidīt ar uzkarsētu ūdeni, pievieno zaļumus.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. Labu apetīti!
Mintāja fileja krējuma mērcē
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Mintāja fileja krējuma mērcē pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Atsevišķi apcepj eļļā sīpolu grieztu pusgredzenos, līdz tas paliek zeltaini brūns, atliek malā.
- Zivi atlaidina, nosusina ar papīra virtuves dvieli, sagriež gabaliņos, gabaliņus apviļā miltos un cepu ieeļļotā pannā, cepjot pasāla un papiparo, cepj no abām pusēm līdz zivs paliek nedaudz brūna.
- Tad liek klāt iepriekš apceptos sīpolus, krējumu un var pašķaidīt ar uzkarsētu ūdeni, pievieno zaļumus.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. Labu apetīti!
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt