Mīklā cepts šķiņķis

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Mīklā cepts šķiņķis pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cūkas šķiņķim izņem kaulu, miltus ar ūdeni samīca stingrā mīklā.
  2. Šķiņķi satin veltnī, pārsien, ietin mīklā, liek uz pannas un siltā krāsnī cep līdz gatavs.
  3. Izceptu šķiņķi atdzesē, noņem mīklas garozu un apsēju.
  4. Liek galdā sagrieztu šķēlēs.

Mīklā cepts šķiņķis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Mīklā cepts šķiņķis pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Cūkas šķiņķim izņem kaulu, miltus ar ūdeni samīca stingrā mīklā.
  2. Šķiņķi satin veltnī, pārsien, ietin mīklā, liek uz pannas un siltā krāsnī cep līdz gatavs.
  3. Izceptu šķiņķi atdzesē, noņem mīklas garozu un apsēju.
  4. Liek galdā sagrieztu šķēlēs.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.