receptes

Meža rožu ogu ievārījums

Ievārījumi kompoti 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 28, 2019 Izveidots: Aug 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Meža rožu ogu ievārījums saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gatavās meža rožu ogas atbrīvo no kātiņa, ziedu biķerīša un aukstā ūdenī nomazgā. Notīrītās ogas pārgriež gareniski un izņem visas sēkliņas.
  2. Ogas saber smalkā sietiņā uz dažām minūtēm iegremdē vārošā ūdenī.
  3. Pēc tam pārliek aukstā ūdenī, lai miziņa būtu mīkstāka, tad lieko ūdeni notecina.
  4. Cukuru ieber vārāmā katlā, samitrina ar ūdeni, pieliek nedaudz citronskābes (pēc garšas) un savāra bez maisīšanas sīrupā. Šādā sīrupā vāra sagatavotās meža rožu ogas, līdz ievārījums top gatavs.
  5. Gatavo ievārījumu atdzesē, tad sapilda trauciņos un vāko ciet.

Meža rožu ogu ievārījums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Meža rožu ogu ievārījums saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gatavās meža rožu ogas atbrīvo no kātiņa, ziedu biķerīša un aukstā ūdenī nomazgā. Notīrītās ogas pārgriež gareniski un izņem visas sēkliņas.
  2. Ogas saber smalkā sietiņā uz dažām minūtēm iegremdē vārošā ūdenī.
  3. Pēc tam pārliek aukstā ūdenī, lai miziņa būtu mīkstāka, tad lieko ūdeni notecina.
  4. Cukuru ieber vārāmā katlā, samitrina ar ūdeni, pieliek nedaudz citronskābes (pēc garšas) un savāra bez maisīšanas sīrupā. Šādā sīrupā vāra sagatavotās meža rožu ogas, līdz ievārījums top gatavs.
  5. Gatavo ievārījumu atdzesē, tad sapilda trauciņos un vāko ciet.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.