Mencu un baltmaizes sacepums

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 20
  • Gatavošanas laiks: 45
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Mencu un baltmaizes sacepums mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Mencu fileju ieberzē ar sāli, apviļā miltos un karsētos taukos strauji apcep.
  2. Baltmaizi sagriež plānās šķēlēs, pārlej pienu vai buljonu un mērcē.
  3. Apceptos mencu gabaliņus un izmērcēto baltmaizi kārto veidnē, pārlej sakultu olu un cep apmēram 30 minūtes.
  4. Galdā pasniedz ar kausētu sviestu, svaigu dārzeņu salātiem.

Mencu un baltmaizes sacepums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 20
  • Gatavošanas laiks: 45
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Mencu un baltmaizes sacepums mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Mencu fileju ieberzē ar sāli, apviļā miltos un karsētos taukos strauji apcep.
  2. Baltmaizi sagriež plānās šķēlēs, pārlej pienu vai buljonu un mērcē.
  3. Apceptos mencu gabaliņus un izmērcēto baltmaizi kārto veidnē, pārlej sakultu olu un cep apmēram 30 minūtes.
  4. Galdā pasniedz ar kausētu sviestu, svaigu dārzeņu salātiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.