Melnsakņu buljons

Buljoni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 24, 2019 Izveidots: Mar 04, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Melnsakņu buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Melnsaknes notīra, ieliek uz laiciņu aukstā ūdenī, pielej 3 karotes etiķa.
  2. Noskalo ar tīru ūdeni, sagriež mazos gabaliņos un vāra ar 50 g sviesta un 1/2 l ūdens, kamēr saknes izšķīdušas.
  3. Miltus sakuļ ar atlikušo sviestu, un pamazītiņām, arvien vēl stipri kuļot, pielej klāt gaļas buljonu.
  4. Izberž caur sietu savārītās saknes un pievieno buljonu.
  5. Olu dzeltenumu sakuļ bļodā ar saldu krējumu, un stipri kuļot pārlej gatavo buljonu.

Melnsakņu buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Melnsakņu buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Melnsaknes notīra, ieliek uz laiciņu aukstā ūdenī, pielej 3 karotes etiķa.
  2. Noskalo ar tīru ūdeni, sagriež mazos gabaliņos un vāra ar 50 g sviesta un 1/2 l ūdens, kamēr saknes izšķīdušas.
  3. Miltus sakuļ ar atlikušo sviestu, un pamazītiņām, arvien vēl stipri kuļot, pielej klāt gaļas buljonu.
  4. Izberž caur sietu savārītās saknes un pievieno buljonu.
  5. Olu dzeltenumu sakuļ bļodā ar saldu krējumu, un stipri kuļot pārlej gatavo buljonu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.