- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Melnsakņu buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Melnsaknes notīra, ieliek uz laiciņu aukstā ūdenī, pielej 3 karotes etiķa.
- Noskalo ar tīru ūdeni, sagriež mazos gabaliņos un vāra ar 50 g sviesta un 1/2 l ūdens, kamēr saknes izšķīdušas.
- Miltus sakuļ ar atlikušo sviestu, un pamazītiņām, arvien vēl stipri kuļot, pielej klāt gaļas buljonu.
- Izberž caur sietu savārītās saknes un pievieno buljonu.
- Olu dzeltenumu sakuļ bļodā ar saldu krējumu, un stipri kuļot pārlej gatavo buljonu.
Melnsakņu buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Melnsakņu buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Melnsaknes notīra, ieliek uz laiciņu aukstā ūdenī, pielej 3 karotes etiķa.
- Noskalo ar tīru ūdeni, sagriež mazos gabaliņos un vāra ar 50 g sviesta un 1/2 l ūdens, kamēr saknes izšķīdušas.
- Miltus sakuļ ar atlikušo sviestu, un pamazītiņām, arvien vēl stipri kuļot, pielej klāt gaļas buljonu.
- Izberž caur sietu savārītās saknes un pievieno buljonu.
- Olu dzeltenumu sakuļ bļodā ar saldu krējumu, un stipri kuļot pārlej gatavo buljonu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt