- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pirms lietošanas šiem salātiem nolej šķidrumu, pieliek eļļu, majonēzes mērci vai skābu krējumu.
Pasniedz pie gaļas ēdieniem.
Vienkāršs veids kā gatavo Melno rutku salāti pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nomazgātus un notīrītus sulīgus rutkus un burkānus sarīvē uz rupjas dārzeņu rīves skaidiņās.
- Svaigos kāpostus sagriež strēmelītēs, apsāla, ļauj atsuloties.
- Nospiež sīvo sulu. Sīpolus sīki sagriež.
- Labi ieskābušus kāpostus nospiež no liekās sulas.
- Bļodā visus sagatavotos dārzeņus sajauc ar sāli, cukuru un ķimenēm.
- Maisījumu iepilda izkarsētās burkās, pārlej ar verdošu ūdeni un pasterizē pie 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 10-15 minūtes, litra burkas 15 - 20 minūtes.
Melno rutku salāti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pirms lietošanas šiem salātiem nolej šķidrumu, pieliek eļļu, majonēzes mērci vai skābu krējumu.
Pasniedz pie gaļas ēdieniem.
Vienkāršs veids kā gatavo Melno rutku salāti pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nomazgātus un notīrītus sulīgus rutkus un burkānus sarīvē uz rupjas dārzeņu rīves skaidiņās.
- Svaigos kāpostus sagriež strēmelītēs, apsāla, ļauj atsuloties.
- Nospiež sīvo sulu. Sīpolus sīki sagriež.
- Labi ieskābušus kāpostus nospiež no liekās sulas.
- Bļodā visus sagatavotos dārzeņus sajauc ar sāli, cukuru un ķimenēm.
- Maisījumu iepilda izkarsētās burkās, pārlej ar verdošu ūdeni un pasterizē pie 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 10-15 minūtes, litra burkas 15 - 20 minūtes.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt