receptes

Mednieku kāposti

Dārzeņu ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Dec 11, 2019 Izveidots: Mar 22, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Mednieku kāposti saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu kāpostgalviņu sagriež 8 daļās, noplaucē sālsūdenī un nosusina.
  2. Gaļu (ieteicams ribu gabals vai gurna gabals) sadala vairākos mazākos gabaliņos.
  3. Pudiņa formā kārtām pārmaiņus iepilda kāpostus, gaļu, apkaisot ar sāli, sasmalcinātu sīpolu un pipariem, šķēlēs sagrieztus zaļus kartupeļus.
  4. Pašā virsū saliek kartupeļšķēles, un ja gaļa par liesu, apkaisa ar sasmalcinātu sviestu.
  5. Visam virsū uzpilda kādu puslitru ūdens.
  6. Pildījumu 3 stundas vāra ūdenspeldē, pēc tam izlej bļodā ar apmali un pasniedz galdā.

Mednieku kāposti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Mednieku kāposti saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu kāpostgalviņu sagriež 8 daļās, noplaucē sālsūdenī un nosusina.
  2. Gaļu (ieteicams ribu gabals vai gurna gabals) sadala vairākos mazākos gabaliņos.
  3. Pudiņa formā kārtām pārmaiņus iepilda kāpostus, gaļu, apkaisot ar sāli, sasmalcinātu sīpolu un pipariem, šķēlēs sagrieztus zaļus kartupeļus.
  4. Pašā virsū saliek kartupeļšķēles, un ja gaļa par liesu, apkaisa ar sasmalcinātu sviestu.
  5. Visam virsū uzpilda kādu puslitru ūdens.
  6. Pildījumu 3 stundas vāra ūdenspeldē, pēc tam izlej bļodā ar apmali un pasniedz galdā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.