- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Mednieku kāposti saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītu kāpostgalviņu sagriež 8 daļās, noplaucē sālsūdenī un nosusina.
- Gaļu (ieteicams ribu gabals vai gurna gabals) sadala vairākos mazākos gabaliņos.
- Pudiņa formā kārtām pārmaiņus iepilda kāpostus, gaļu, apkaisot ar sāli, sasmalcinātu sīpolu un pipariem, šķēlēs sagrieztus zaļus kartupeļus.
- Pašā virsū saliek kartupeļšķēles, un ja gaļa par liesu, apkaisa ar sasmalcinātu sviestu.
- Visam virsū uzpilda kādu puslitru ūdens.
- Pildījumu 3 stundas vāra ūdenspeldē, pēc tam izlej bļodā ar apmali un pasniedz galdā.
Mednieku kāposti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Mednieku kāposti saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītu kāpostgalviņu sagriež 8 daļās, noplaucē sālsūdenī un nosusina.
- Gaļu (ieteicams ribu gabals vai gurna gabals) sadala vairākos mazākos gabaliņos.
- Pudiņa formā kārtām pārmaiņus iepilda kāpostus, gaļu, apkaisot ar sāli, sasmalcinātu sīpolu un pipariem, šķēlēs sagrieztus zaļus kartupeļus.
- Pašā virsū saliek kartupeļšķēles, un ja gaļa par liesu, apkaisa ar sasmalcinātu sviestu.
- Visam virsū uzpilda kādu puslitru ūdens.
- Pildījumu 3 stundas vāra ūdenspeldē, pēc tam izlej bļodā ar apmali un pasniedz galdā.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt