- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Mednieku gaļa savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa kaulus uzliek vārīties ar smalki sagrieztiem, buljona zaļumiem un sāli, un tik daudz ūdens, lai vēlāk iznāktu mērcei Gaļu un speķi sagriež, mazā pirkstiņa biezuma šķēlītēs, apkaisa ar sāli un pipariem un ātri apcep katliņā, lai vidus vēl paliktu jēls.
- Gaļu un speķi aplej ar gatavo buljonu, pieliek 2 karotes ūdenī iekultu miltu, nogaršina ar etiķi, vorčestermērci un ļauj visam pusstundu vārīties uz mazas uguns.
- Atstāj 10 min. vilkties. Gaļu pasniedz galdā ar klimpām vai kartupeļiem.
Mednieku gaļa
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Mednieku gaļa savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa kaulus uzliek vārīties ar smalki sagrieztiem, buljona zaļumiem un sāli, un tik daudz ūdens, lai vēlāk iznāktu mērcei Gaļu un speķi sagriež, mazā pirkstiņa biezuma šķēlītēs, apkaisa ar sāli un pipariem un ātri apcep katliņā, lai vidus vēl paliktu jēls.
- Gaļu un speķi aplej ar gatavo buljonu, pieliek 2 karotes ūdenī iekultu miltu, nogaršina ar etiķi, vorčestermērci un ļauj visam pusstundu vārīties uz mazas uguns.
- Atstāj 10 min. vilkties. Gaļu pasniedz galdā ar klimpām vai kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt