Mednieku gaļa

Gaļas ēdieni 14 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Apr 20, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Mednieku gaļa savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liellopa kaulus uzliek vārīties ar smalki sagrieztiem, buljona zaļumiem un sāli, un tik daudz ūdens, lai vēlāk iznāktu mērcei Gaļu un speķi sagriež, mazā pirkstiņa biezuma šķēlītēs, apkaisa ar sāli un pipariem un ātri apcep katliņā, lai vidus vēl paliktu jēls.
  2. Gaļu un speķi aplej ar gatavo buljonu, pieliek 2 karotes ūdenī iekultu miltu, nogaršina ar etiķi, vorčestermērci un ļauj visam pusstundu vārīties uz mazas uguns.
  3. Atstāj 10 min. vilkties. Gaļu pasniedz galdā ar klimpām vai kartupeļiem.

Mednieku gaļa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Mednieku gaļa savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liellopa kaulus uzliek vārīties ar smalki sagrieztiem, buljona zaļumiem un sāli, un tik daudz ūdens, lai vēlāk iznāktu mērcei Gaļu un speķi sagriež, mazā pirkstiņa biezuma šķēlītēs, apkaisa ar sāli un pipariem un ātri apcep katliņā, lai vidus vēl paliktu jēls.
  2. Gaļu un speķi aplej ar gatavo buljonu, pieliek 2 karotes ūdenī iekultu miltu, nogaršina ar etiķi, vorčestermērci un ļauj visam pusstundu vārīties uz mazas uguns.
  3. Atstāj 10 min. vilkties. Gaļu pasniedz galdā ar klimpām vai kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.