Medījumu pastēte

Aukstie ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Jan 11, 2020 Izveidots: Aug 29, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Medījumu pastēte mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Medījumu sadala gabaliņos, liek katliņā sakarsētā sviestā un apcep brūnu.
  2. Pievieno nedaudz ūdens vai buljona, garšsaknes, sāli, lauru lapas, piparus, katliņu apsedz ar vāku un sautē.
  3. Kad gaļa mīksta, to atdala no kauliem un divas reizes samaļ gaļas mašīnā.
  4. Ļoti vienveidīgas masas iegūšanai gaļu pēc samalšanas var vēl izberzt caur sietiņu.
  5. Iegūtai gaļas masai pievieno šķidrumu, kurā gaļa sautējusies, saputotu sviestu, galda vīnu, sarīvētu muskatriekstu pēc garšas un maisa.
  6. Sagatavoto masu liek ar aukstu ūdeni izskalotās veidnītēs, novieto vēsā vietā, lai sacietē.
  7. Pirms pasniegšanas no veidnītēm izgāž piemērota lieluma trauciņos un izgrezno ar citrona šķēlītēm, zaļumiem.

Medījumu pastēte



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Medījumu pastēte mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Medījumu sadala gabaliņos, liek katliņā sakarsētā sviestā un apcep brūnu.
  2. Pievieno nedaudz ūdens vai buljona, garšsaknes, sāli, lauru lapas, piparus, katliņu apsedz ar vāku un sautē.
  3. Kad gaļa mīksta, to atdala no kauliem un divas reizes samaļ gaļas mašīnā.
  4. Ļoti vienveidīgas masas iegūšanai gaļu pēc samalšanas var vēl izberzt caur sietiņu.
  5. Iegūtai gaļas masai pievieno šķidrumu, kurā gaļa sautējusies, saputotu sviestu, galda vīnu, sarīvētu muskatriekstu pēc garšas un maisa.
  6. Sagatavoto masu liek ar aukstu ūdeni izskalotās veidnītēs, novieto vēsā vietā, lai sacietē.
  7. Pirms pasniegšanas no veidnītēm izgāž piemērota lieluma trauciņos un izgrezno ar citrona šķēlītēm, zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.