- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Medījumu pastēte mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Medījumu sadala gabaliņos, liek katliņā sakarsētā sviestā un apcep brūnu.
- Pievieno nedaudz ūdens vai buljona, garšsaknes, sāli, lauru lapas, piparus, katliņu apsedz ar vāku un sautē.
- Kad gaļa mīksta, to atdala no kauliem un divas reizes samaļ gaļas mašīnā.
- Ļoti vienveidīgas masas iegūšanai gaļu pēc samalšanas var vēl izberzt caur sietiņu.
- Iegūtai gaļas masai pievieno šķidrumu, kurā gaļa sautējusies, saputotu sviestu, galda vīnu, sarīvētu muskatriekstu pēc garšas un maisa.
- Sagatavoto masu liek ar aukstu ūdeni izskalotās veidnītēs, novieto vēsā vietā, lai sacietē.
- Pirms pasniegšanas no veidnītēm izgāž piemērota lieluma trauciņos un izgrezno ar citrona šķēlītēm, zaļumiem.
Medījumu pastēte
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Medījumu pastēte mājās. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Medījumu sadala gabaliņos, liek katliņā sakarsētā sviestā un apcep brūnu.
- Pievieno nedaudz ūdens vai buljona, garšsaknes, sāli, lauru lapas, piparus, katliņu apsedz ar vāku un sautē.
- Kad gaļa mīksta, to atdala no kauliem un divas reizes samaļ gaļas mašīnā.
- Ļoti vienveidīgas masas iegūšanai gaļu pēc samalšanas var vēl izberzt caur sietiņu.
- Iegūtai gaļas masai pievieno šķidrumu, kurā gaļa sautējusies, saputotu sviestu, galda vīnu, sarīvētu muskatriekstu pēc garšas un maisa.
- Sagatavoto masu liek ar aukstu ūdeni izskalotās veidnītēs, novieto vēsā vietā, lai sacietē.
- Pirms pasniegšanas no veidnītēm izgāž piemērota lieluma trauciņos un izgrezno ar citrona šķēlītēm, zaļumiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt