Mazsālīti gurķi (viegli)

Konservēšana 1 Pēdējais atjauninājums: Feb 15, 2020 Izveidots: Jun 19, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šādi pagatavotus gurķus ilgi turet nevar 2-3 dienās tie jāizlieto.
Kā gatavot Mazsālīti gurķi (viegli) saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gurķus un zaļumus nomazgā un smuki sakrāmē traukā, pa slāņiem pievienojot zaļumus un ķiploku.
  2. Mazsālītu gurķu marinādei novāra apmēram 3l ūdeni un pievieno sāli, cukuru un aromātam vienu vai divus melnos pipariņus.
  3. Marinādi karstu pārlej gurķiem, kad uzlējums atdziest, to novieto vēsā vietā.
  4. Gurķi lietojami nākama diena.

Mazsālīti gurķi (viegli)



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šādi pagatavotus gurķus ilgi turet nevar 2-3 dienās tie jāizlieto.
Kā gatavot Mazsālīti gurķi (viegli) saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gurķus un zaļumus nomazgā un smuki sakrāmē traukā, pa slāņiem pievienojot zaļumus un ķiploku.
  2. Mazsālītu gurķu marinādei novāra apmēram 3l ūdeni un pievieno sāli, cukuru un aromātam vienu vai divus melnos pipariņus.
  3. Marinādi karstu pārlej gurķiem, kad uzlējums atdziest, to novieto vēsā vietā.
  4. Gurķi lietojami nākama diena.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.