receptes

Mazas vēžu pastētes

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Mar 11, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Mazas vēžu pastētes pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pagatavo sviesta mīklu un noliek vēsā vietā.
  2. Vēžus novāra, izloba ļipu un spīļu galu, un ar čaulām un atliekām pagatavo vēžu sviestu.
  3. Notīrītas, nomazgātas un nopilinātas smadzenes uzvāra gatavajā vēžu sviestā, un pieliek sāli un izlobīto vēžu gaļu.
  4. Mīklu izrullē apm. naža platumā, ar duramo izveido mazas pastētes un tās uzliek uz neieziestas plates, aptriepj ar sakultu olu un 10 - 15 min. cep labi karstā krāsnī.
  5. Kad pastētes atdzisušas, tām katrai uzmanīgi nogriež nost vāciņa daļu, izņem mīksto mīklu un piepilda dobumu ar atdzisušu pildījumu, uzliekot atkal virsū vāciņu.
  6. Pildītās pastētes iešauj krāsnī un dažas minūtes sasilda un tūliņ dod galdā.

Mazas vēžu pastētes



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Mazas vēžu pastētes pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pagatavo sviesta mīklu un noliek vēsā vietā.
  2. Vēžus novāra, izloba ļipu un spīļu galu, un ar čaulām un atliekām pagatavo vēžu sviestu.
  3. Notīrītas, nomazgātas un nopilinātas smadzenes uzvāra gatavajā vēžu sviestā, un pieliek sāli un izlobīto vēžu gaļu.
  4. Mīklu izrullē apm. naža platumā, ar duramo izveido mazas pastētes un tās uzliek uz neieziestas plates, aptriepj ar sakultu olu un 10 - 15 min. cep labi karstā krāsnī.
  5. Kad pastētes atdzisušas, tām katrai uzmanīgi nogriež nost vāciņa daļu, izņem mīksto mīklu un piepilda dobumu ar atdzisušu pildījumu, uzliekot atkal virsū vāciņu.
  6. Pildītās pastētes iešauj krāsnī un dažas minūtes sasilda un tūliņ dod galdā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.