Mārrutku mērce ar skābu krējumu

Mērces 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 21, 2019 Izveidots: Mar 16, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Mārrutku mērce ar skābu krējumu mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Mārrutku notīra, smalki sagriež un sajauc ar skābu krējumu, cukuru, sāli.
  2. Mērci dod galdā aukstu pie rostbifa. Var gatavot arī ar saldu krējumu.

Mārrutku mērce ar skābu krējumu



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Mārrutku mērce ar skābu krējumu mājās. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Mārrutku notīra, smalki sagriež un sajauc ar skābu krējumu, cukuru, sāli.
  2. Mērci dod galdā aukstu pie rostbifa. Var gatavot arī ar saldu krējumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.