Marinēts zutis

Zivju ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Aug 14, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Marinēts zutis mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ja zuši dzīvi, tad iedur astē un pakausī, lai notek asinis, iegrieztās vietās uzkaisa sāli.
  2. Novelk ādu, nogriež spuras, sagriež 2 - 3 pirkstu platos gabaliņos.
  3. Liek verdošā ūdeni, pieliek vircas, sāli. etiķi, 2 - 3 min. pavāra, novelk no uguns, patur karstumā 5 - 10 min.
  4. Pieliek atsevišķi novārītus sīpolus, novārītus ripiņas sagrieztus burkānus.
  5. Sakārto stikla trauka.

Marinēts zutis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Marinēts zutis mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Ja zuši dzīvi, tad iedur astē un pakausī, lai notek asinis, iegrieztās vietās uzkaisa sāli.
  2. Novelk ādu, nogriež spuras, sagriež 2 - 3 pirkstu platos gabaliņos.
  3. Liek verdošā ūdeni, pieliek vircas, sāli. etiķi, 2 - 3 min. pavāra, novelk no uguns, patur karstumā 5 - 10 min.
  4. Pieliek atsevišķi novārītus sīpolus, novārītus ripiņas sagrieztus burkānus.
  5. Sakārto stikla trauka.

Vai recepte bija noderīga ?


 (6 (6)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.