Maltais bifšteks

Gaļas ēdieni 7 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Maltais bifšteks pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Maltai liellopu gaļai pievieno sīkos gabaliņos sagrieztu speķi, sāli, piparus, olu un visu labi izmaisa, pēc vajadzības papildinot ar ūdeni.
  2. Ar mitrām rokām veido bifštekus, sakarsētos taukos strauji apcep brūnus.
  3. Ievieto cepeškrāsnī un pārlaistot ar sviestu, cep līdz gatavībai.
  4. Pasniedz ar dārzeņu piedevām.

Maltais bifšteks



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Maltais bifšteks pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Maltai liellopu gaļai pievieno sīkos gabaliņos sagrieztu speķi, sāli, piparus, olu un visu labi izmaisa, pēc vajadzības papildinot ar ūdeni.
  2. Ar mitrām rokām veido bifštekus, sakarsētos taukos strauji apcep brūnus.
  3. Ievieto cepeškrāsnī un pārlaistot ar sviestu, cep līdz gatavībai.
  4. Pasniedz ar dārzeņu piedevām.

Vai recepte bija noderīga ?


 (4 (2)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.