- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Makaronu un augļu sacepums pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putraimi un makaroni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sviestu ar margarīnu, cukuru, olas dzeltenumu saputo, pieliek augļus un sālsūdenī novārītus, atdzesētus makaronus un samaisa.
- Beidzot iecilā saputotu olas baltumu, liek ar sviestu izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārkaisa rīvmaizi un cep cepeškrāsnī 20-30 minūtes.
- Atdzesētu izgāž no veidnes uz lēzena trauka un pasniedz ar augļu vai ogu mērci.
Makaronu un augļu sacepums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Makaronu un augļu sacepums pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putraimi un makaroni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sviestu ar margarīnu, cukuru, olas dzeltenumu saputo, pieliek augļus un sālsūdenī novārītus, atdzesētus makaronus un samaisa.
- Beidzot iecilā saputotu olas baltumu, liek ar sviestu izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārkaisa rīvmaizi un cep cepeškrāsnī 20-30 minūtes.
- Atdzesētu izgāž no veidnes uz lēzena trauka un pasniedz ar augļu vai ogu mērci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt