Majonēzes mērce

Mērces 1 Pēdējais atjauninājums: Dec 24, 2019 Izveidots: Jan 30, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šo majonēzes mērci var pagatavot pēc gaumes un patikas ar dillēm vai pētersīļu zaļumiem, vai smalki grieztu marinētu gurķi, vai tomatu pastu, vai krējumu un tam līdzīgi.
Pagatavot vienkārši Majonēzes mērce pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olas dzeltenumu liek traukā un pārmaisot, pa pilienam pievieno eļļu.
  2. Kad visa eļļa kārtīgi iekulta, pievieno smalko sāli, sinepes, cukuru, citronu sulu, etiķi pēc garšas.
  3. Pasniedz atdzesētu.

Majonēzes mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šo majonēzes mērci var pagatavot pēc gaumes un patikas ar dillēm vai pētersīļu zaļumiem, vai smalki grieztu marinētu gurķi, vai tomatu pastu, vai krējumu un tam līdzīgi.
Pagatavot vienkārši Majonēzes mērce pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olas dzeltenumu liek traukā un pārmaisot, pa pilienam pievieno eļļu.
  2. Kad visa eļļa kārtīgi iekulta, pievieno smalko sāli, sinepes, cukuru, citronu sulu, etiķi pēc garšas.
  3. Pasniedz atdzesētu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.