- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Maizes alus savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dzērieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Maizes garozas vai šķēles cepeškrāsnī apgrauzdē brūnas, ieliek katlā, pārlej ar verdošu ūdeni, pieliek citronu vai apelsīnu miziņas, trauku noslēdz un atstāj uz 5 stundām.
- Tad šķidrumu caur drānu uzmanīgi nokāš, pievieno cukuru, apiņu novārījumu, uzraudzetu raugu un raudzē.
- Ja dzēriens jāuzglabā, to pec norugšanas sapilda pudelēs, noslēdz un tur aukstuma.
Maizes alus
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Maizes alus savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dzērieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Maizes garozas vai šķēles cepeškrāsnī apgrauzdē brūnas, ieliek katlā, pārlej ar verdošu ūdeni, pieliek citronu vai apelsīnu miziņas, trauku noslēdz un atstāj uz 5 stundām.
- Tad šķidrumu caur drānu uzmanīgi nokāš, pievieno cukuru, apiņu novārījumu, uzraudzetu raugu un raudzē.
- Ja dzēriens jāuzglabā, to pec norugšanas sapilda pudelēs, noslēdz un tur aukstuma.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt