Līnis ar diļļu mērci

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Līnis ar diļļu mērci savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivi noberž ar sāli, notīra, nomazgā un sagriež trīs pirkstu platuma gabalos.
  2. Tad uzliek vārīties ūdeni ar notīrītām mazos gabaliņos sagrieztām saknēm.
  3. Kad tas uzvārījies, virumā 5 min. vāra zivi, tad izņem, labi nopilina, uzvāra diļļu mērcē un ar visu mērci liek traukā.
  4. Galdā lini dod ar novārītiem kartupeļiem un diļļu mērci.

Līnis ar diļļu mērci



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Līnis ar diļļu mērci savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivi noberž ar sāli, notīra, nomazgā un sagriež trīs pirkstu platuma gabalos.
  2. Tad uzliek vārīties ūdeni ar notīrītām mazos gabaliņos sagrieztām saknēm.
  3. Kad tas uzvārījies, virumā 5 min. vāra zivi, tad izņem, labi nopilina, uzvāra diļļu mērcē un ar visu mērci liek traukā.
  4. Galdā lini dod ar novārītiem kartupeļiem un diļļu mērci.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.