- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Līnis ar diļļu mērci savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivi noberž ar sāli, notīra, nomazgā un sagriež trīs pirkstu platuma gabalos.
- Tad uzliek vārīties ūdeni ar notīrītām mazos gabaliņos sagrieztām saknēm.
- Kad tas uzvārījies, virumā 5 min. vāra zivi, tad izņem, labi nopilina, uzvāra diļļu mērcē un ar visu mērci liek traukā.
- Galdā lini dod ar novārītiem kartupeļiem un diļļu mērci.
Līnis ar diļļu mērci
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Līnis ar diļļu mērci savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivi noberž ar sāli, notīra, nomazgā un sagriež trīs pirkstu platuma gabalos.
- Tad uzliek vārīties ūdeni ar notīrītām mazos gabaliņos sagrieztām saknēm.
- Kad tas uzvārījies, virumā 5 min. vāra zivi, tad izņem, labi nopilina, uzvāra diļļu mērcē un ar visu mērci liek traukā.
- Galdā lini dod ar novārītiem kartupeļiem un diļļu mērci.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt