- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Līņi foreļu veidā savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Līņiem ar asu smailu nazi iegriež tuvu pie galvas un astē, pēc kam līņus notīra un nomazgā. Sagatavotajiem līņiem izver diega pavedienu caur asti, otru caur galvu, zivi saliecot lokā un galus sasien kopā.
- Ieliek ļoti karstā, sālītā ūdenī, kad ūdens sāk vārīties, katlu novelk no uguns, ļaujot zivīm vēl 10 -20 min. ievilkties.
- Galdā līņus dod ar saldētu, putās sakultu krējumu ar mārrutkiem. Garnējumam ņem daļās sagrieztu citronu, pētersīļu, pušķīšus.
Līņi foreļu veidā
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Līņi foreļu veidā savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Līņiem ar asu smailu nazi iegriež tuvu pie galvas un astē, pēc kam līņus notīra un nomazgā. Sagatavotajiem līņiem izver diega pavedienu caur asti, otru caur galvu, zivi saliecot lokā un galus sasien kopā.
- Ieliek ļoti karstā, sālītā ūdenī, kad ūdens sāk vārīties, katlu novelk no uguns, ļaujot zivīm vēl 10 -20 min. ievilkties.
- Galdā līņus dod ar saldētu, putās sakultu krējumu ar mārrutkiem. Garnējumam ņem daļās sagrieztu citronu, pētersīļu, pušķīšus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt