- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Liellopa gaļas veltnīši pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli.
- Gaļas šķēles vienā malā liek 1-2 tēkarotes pildījuma, cieši satin un nosien diegu.
- Sagatavotos veltnīšus liek uz pannas sakarsētos taukos, apcep brūnus.
- Saliek katliņā, pārlej buljonu, lai tikko apsedz veltnīšus, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus.
- Sautē, kamēr gaļa mīksta.
- Pildījums: sīki sagrieztu dūmotu speķi kopā ar sīki sasmalcinātu sīpolu apcep, pievieno sarīvētu rupjmaizi un samaisa.
- Gatavos veltnīšus atbrīvo no diega, sakārto traukā un pārlej mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā veltnīši sautēti. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem.
Liellopa gaļas veltnīši
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Liellopa gaļas veltnīši pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli.
- Gaļas šķēles vienā malā liek 1-2 tēkarotes pildījuma, cieši satin un nosien diegu.
- Sagatavotos veltnīšus liek uz pannas sakarsētos taukos, apcep brūnus.
- Saliek katliņā, pārlej buljonu, lai tikko apsedz veltnīšus, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus.
- Sautē, kamēr gaļa mīksta.
- Pildījums: sīki sagrieztu dūmotu speķi kopā ar sīki sasmalcinātu sīpolu apcep, pievieno sarīvētu rupjmaizi un samaisa.
- Gatavos veltnīšus atbrīvo no diega, sakārto traukā un pārlej mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā veltnīši sautēti. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt