Liellopa gaļas veltnīši

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 03, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Liellopa gaļas veltnīši pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liellopa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli.
  2. Gaļas šķēles vienā malā liek 1-2 tēkarotes pildījuma, cieši satin un nosien diegu.
  3. Sagatavotos veltnīšus liek uz pannas sakarsētos taukos, apcep brūnus.
  4. Saliek katliņā, pārlej buljonu, lai tikko apsedz veltnīšus, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus.
  5. Sautē, kamēr gaļa mīksta.
  6. Pildījums: sīki sagrieztu dūmotu speķi kopā ar sīki sasmalcinātu sīpolu apcep, pievieno sarīvētu rupjmaizi un samaisa.
  7. Gatavos veltnīšus atbrīvo no diega, sakārto traukā un pārlej mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā veltnīši sautēti. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem.

Liellopa gaļas veltnīši



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Liellopa gaļas veltnīši pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Liellopa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli.
  2. Gaļas šķēles vienā malā liek 1-2 tēkarotes pildījuma, cieši satin un nosien diegu.
  3. Sagatavotos veltnīšus liek uz pannas sakarsētos taukos, apcep brūnus.
  4. Saliek katliņā, pārlej buljonu, lai tikko apsedz veltnīšus, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus.
  5. Sautē, kamēr gaļa mīksta.
  6. Pildījums: sīki sagrieztu dūmotu speķi kopā ar sīki sasmalcinātu sīpolu apcep, pievieno sarīvētu rupjmaizi un samaisa.
  7. Gatavos veltnīšus atbrīvo no diega, sakārto traukā un pārlej mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā veltnīši sautēti. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.