- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Liellopa gaļas veltnīši pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli.
- Gaļas šķēles vienā malā liek 1-2 tēkarotes pildījuma, cieši satin un nosien diegu.
- Sagatavotos veltnīšus liek uz pannas sakarsētos taukos, apcep brūnus.
- Saliek katliņā, pārlej buljonu, lai tikko apsedz veltnīšus, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus.
- Sautē, kamēr gaļa mīksta.
- Pildījums: sīki sagrieztu dūmotu speķi kopā ar sīki sasmalcinātu sīpolu apcep, pievieno sarīvētu rupjmaizi un samaisa.
- Gatavos veltnīšus atbrīvo no diega, sakārto traukā un pārlej mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā veltnīši sautēti. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem.
Liellopa gaļas veltnīši
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Liellopa gaļas veltnīši pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Liellopa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa ar sāli.
- Gaļas šķēles vienā malā liek 1-2 tēkarotes pildījuma, cieši satin un nosien diegu.
- Sagatavotos veltnīšus liek uz pannas sakarsētos taukos, apcep brūnus.
- Saliek katliņā, pārlej buljonu, lai tikko apsedz veltnīšus, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus.
- Sautē, kamēr gaļa mīksta.
- Pildījums: sīki sagrieztu dūmotu speķi kopā ar sīki sasmalcinātu sīpolu apcep, pievieno sarīvētu rupjmaizi un samaisa.
- Gatavos veltnīšus atbrīvo no diega, sakārto traukā un pārlej mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā veltnīši sautēti. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt