Liellopa gaļas un sīpolu sautējums

Gaļas ēdieni 7 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 03, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Liellopa gaļas un sīpolu sautējums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli un sakarsētos taukos apcep brūnas.
  2. Liek katliņā kārtām ar ripiņās sagrieztiem sīpoliem, pārlej pannas atvārījumu un sautē.
  3. Kad gaļa mīksta, pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus, skābu krējumu un uzvāra.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem.

Liellopa gaļas un sīpolu sautējums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Liellopa gaļas un sīpolu sautējums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli un sakarsētos taukos apcep brūnas.
  2. Liek katliņā kārtām ar ripiņās sagrieztiem sīpoliem, pārlej pannas atvārījumu un sautē.
  3. Kad gaļa mīksta, pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus, skābu krējumu un uzvāra.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.