- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Liellopa gaļas un sīpolu sautējums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli un sakarsētos taukos apcep brūnas.
- Liek katliņā kārtām ar ripiņās sagrieztiem sīpoliem, pārlej pannas atvārījumu un sautē.
- Kad gaļa mīksta, pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus, skābu krējumu un uzvāra.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem.
Liellopa gaļas un sīpolu sautējums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Liellopa gaļas un sīpolu sautējums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli un sakarsētos taukos apcep brūnas.
- Liek katliņā kārtām ar ripiņās sagrieztiem sīpoliem, pārlej pannas atvārījumu un sautē.
- Kad gaļa mīksta, pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus, skābu krējumu un uzvāra.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, skābētiem gurķiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt